OPP TIL HAM SELV: Elfenbenskystens lagoppstilling er ennå ikke klar, men Didier Drogba blir hvertfall ikke stoppet av Fifa.Foto: SCANPIX/AFP/ISSOUF SANOGO
OPP TIL HAM SELV: Elfenbenskystens lagoppstilling er ennå ikke klar, men Didier Drogba blir hvertfall ikke stoppet av Fifa.Foto: SCANPIX/AFP/ISSOUF SANOGOVis mer

Drogba får spille med beskyttelse

Fifa gir grønt lys.

||| • I VM-studio: New Zealand - Slovakia kl. 13.30. Portugal - Elfenbenskysten kl. 16!

(Dagbladet): Fifa har gitt Didier Drogba tillatelse til å spille med armbeskyttelsen han trenger for å kunne delta mot Portugal i ettermiddag, melder nyhetsbyrået PA.

- Dommer Jorge Larrionda har sagt ok til gipsbeskyttelsen som Didier Drogba vil bruke i kampen. Den portugisiske delegasjonen har også sett beskyttelsen, sier pressetalsmann for Fifa Nicolas Maingot.

Dermed er det, ifølge Sven-Gøran Erikssons egne ord, bare Didier Drogba selv som bestemmer om han kan spille mot Cristiano Ronaldo og co.

- Trolig kommer vi til å ta en avgjørelse på om han starter kampen eller ikke et par timer før avspark. Han hadde en god treningsøkt sammen med resten av spillergruppa i går, og han hadde det samme i dag. Forhåpentligvis vil han være klar. Men jeg vet ikke. Den eneste som kan si ja eller nei i morgen er Drogba selv, understreket Eriksson i går kveld.

Chelsea-stjernen er i utgangspunktet frisk nok til å spille etter albuebruddet, men er i det minste avhengig av å bruke armbeskyttelse.