FARVEL CHELSEA: Didier Drogba forteller selv at han er ferdig i klubben. Foto: NTB Scanpix
FARVEL CHELSEA: Didier Drogba forteller selv at han er ferdig i klubben. Foto: NTB ScanpixVis mer

Drogba forlater Chelsea

Ønsker mer spilletid.

Didier Drogba sier at den kampen han spiller mot Sunderland senere i dag, blir den aller siste veteranen spiller i Chelsea-drakt.

Det blir annen gang han forlater Stamford Bridge. 37-åringen kom tilbake til London-klubben i fjor, men før det hadde han spilt i Chelsea-drakt i åtte sesonger fra 2004 til 2012. Han var med på å vinne 12 trofeer med klubben, og det var Drogba som satte inn det avgjørende straffesparket da Bayern München ble slått i mesterligafinalen i 2012.

Angriperen har bidratt til Chelseas triumfer både i liga og ligacup også denne sesongen, men han har ikke fått spille den rollen i laget han ønsker. Derfor sier han nå at han er klar til å forlate klubben, men karrieren gir han ikke opp.

- Jeg vil gjerne spille i alle fall i ytterligere en sesong. For å få mer spilletid, har jeg forstått at jeg må spille for en annen klubb enn Chelsea, sier han.

- Alle tilhengerne mine vet at jeg elsker denne klubben. Når jeg nå gir meg her, er håpet at jeg skal komme tilbake hit en gang i framtiden i en annen rolle enn å være spiller, sier Didier Drogba.

(NTB)