Drogba gjenforenes med Anelka i Shanghai

Har skrevet under toårskontrakt med Shanghai Shenhua.

LAGKAMERATER IGJEN: Nicolas Anelka (t.v.) gikk fra Chelsea til Shanghai Shenhua i januar. Nå følger hans gamle lagkamerat Didier Drogba etter. Foto: AP Photo/Akira Suemori/NTB scanpix
LAGKAMERATER IGJEN: Nicolas Anelka (t.v.) gikk fra Chelsea til Shanghai Shenhua i januar. Nå følger hans gamle lagkamerat Didier Drogba etter. Foto: AP Photo/Akira Suemori/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har gått en drøy måned siden Didier Drogba takket for seg i Chelsea ved å hjelpe klubben til en etterlengtet triumf i Champions League.

Etter noen uker i tenkeboksen, har ivorianeren nå bestemt seg for å forlate europeisk toppfotball og fortsette karrieren i den kinesiske superligaen, melder Sky Sports.

- Jeg har vurdert alle tilbud jeg har mottatt de siste ukene, men jeg følte Shanghai Shenhua var det rette karrierevalget for meg på dette tidspunktet, sier Drogba til sin egen hjemmeside.

34-åringen gjenforenes dermed med sin gamle lagkamerat i Chelsea, Nicolas Anelka, som gikk samme vei i januar i år.

- Jeg ser fram til en ny utfordring og få oppleve en ny kultur. Jeg er spent på utviklingen i den kinesiske proffligaen. Vi hadde et strålende opphold og møtte noen fantasiske fans da Chelsea var i Kina i fjor. Jeg håper å kunne markedsføre kinesisk fotball verden rundt og ytterligere styrke båndene mellom Kina og Afrika, sier Drogba.

Klubbeier Zhu Jun er naturligvis tilfreds med å ha lokket enda en spissveteran med en imponerende CV til Kinas største by og finansielle sentrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer