Drogba med mot City

- Nærmer seg fjorårets form.

(Dagbladet.no): Chelsea-sjef Luiz Felipe Scolari har troen på at Didier Drogba blir klar til å gjøre en innsats i kampen mot Manchester City i Manchester på lørdag.

Den ivorianske stjernespissen har til gode å spille for Chelsea denne sesongen på grunn av en kneskade, men var i forrige uke med da klubbens reserver var i aksjon.

I et intervju med Chelsea TVi går uttalte Scolari seg om sitt håp for Drogba, og mente at spissens kne var blitt såpass bra at han ser for seg én omgang på banen for 30-åringen.


- Han (Drogba) er ikke helt klar for kampen mot Manchester City, men jeg har en klar idé om at han kan spille 45 minutter. Han tar steg for steg, og nærmer seg den fysiske formen han var i sist sesong, sier Scolari.

I tillegg er også John Obi Mikel på vei tilbake fra skade, og ifølge sin manager skal den tidligere Lyn-spilleren være i «glimrende tilstand».

Dette er gode nyheter for Chelsea-treneren, som fikk seg en støkk etter at Michael Essien skadet seg under en landskamp på fredag og etter all sannsynlighet er ute i store deler av sesongen.

Scolari har imidlertid ingenting imot at mange av hans spillere er involvert i landskamper denne uken, men håper å unngå nye skader før helgens viktige kamp. 

- Mange spillere her er på landslaget og de dårlige nyhetene vi fikk for noen dager siden er at Essien ble skadet. Hvis spillerne mine spiller på landslaget er jeg glad for dette, men vi vet mye om Manchester City og hva Chelsea kan forvente seg der. Det er en stor kamp, uttalte Scolari. 

KLAR MOT CITY:
Ifølge trener Scolari er Didier Drogba (bildet) i såpass godt slag at han kan tåle én omgang mot City på lørdag. Ivorianeren har ikke vært på banen for Chelsea denne sesongen på grunn av en kneskade. Foto: Alastair Grant, AP / SCANPIX
KLAR MOT CITY: Ifølge trener Scolari er Didier Drogba (bildet) i såpass godt slag at han kan tåle én omgang mot City på lørdag. Ivorianeren har ikke vært på banen for Chelsea denne sesongen på grunn av en kneskade. Foto: Alastair Grant, AP / SCANPIX Vis mer

Og legger til:

- Hvis landslagsspillerne kommer friske tilbake til trening på torsdag og fredag, uten skader, er det i orden for oss, avslutter han. 

Drogba med mot City
<B>BLANDEDE FØLELSER:</B> Chelsea-trener Luiz Felipe Scolari fikk seg en støkk da det ble klart at midtbaneterrieren Michael Essien blir borte fra fotballen i opptil seks måneder. Men de gode nyhetene oppi det hele er at både Drogba og Mikel ser ut til å bli klare til kampen mot City på lørdag.