BARE NESTEN: Sven-Göran Eriksson debuterte som landslagssjef for Elfenbenskysten i dag. Han fikk se Didier Drogba og resten av laget rote vekk en tomålsledelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Denis Balibouse
BARE NESTEN: Sven-Göran Eriksson debuterte som landslagssjef for Elfenbenskysten i dag. Han fikk se Didier Drogba og resten av laget rote vekk en tomålsledelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Denis BalibouseVis mer

Drogba og co rotet bort tomålsledelse

Ingen debutseier for Svennis.

||| Elfenbenskysten rotet vekk tomålsledelsen i Sven-Göran Eriksson trenerdebut. Med 2-2 i søndagens kamp mot Paraguay fikk Svennis se med egne øyne at han må fortsette å ha fokus på det defensive spillet foran fotball-VM.

- Vi skapte mange sjanser og burde kanskje scoret noen flere mål. Den siste halvtimen begynte vi å rote i organiseringen og spillerne sto ikke i de posisjonene jeg ønsket, sa Svennis.

Det så lyst ut etter at målkongen Didier Drogba og innbytter Souleymane Bamba ordnet 2-0-ledelse. To mål fra Lucas Barrios og Aureliano Torres det siste kvarteret sørget for uavgjort mellom de to VM-klare nasjonene.

- Vi må spille bedre, og det kommer vi til å gjøre. Alt handler om organisering. Vi må forsvare oss som lag, og også angripe sammen. Det skal vi fortsette å jobbe med, sa svensken.

I VM venter Brasil, Portugal og Nord-Korea for ivorianerne. Det blir omtalt som en av de tøffeste gruppene, kanskje også den tøffeste.

Paraguay skal ut mot Italia, New Zealand og Slovakia.

(NTB)