BYTTER PLASS? Flere engelske tabloidaviser mener Chelsea er villige til å bruke Didier Drogba som lokkemat for å få Tottenham til å selge Luka Modric. Sistnevnte har ikke utelukket en overgang til en klubb som har Champions League i kalenderen kommende sesong.Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN
BYTTER PLASS? Flere engelske tabloidaviser mener Chelsea er villige til å bruke Didier Drogba som lokkemat for å få Tottenham til å selge Luka Modric. Sistnevnte har ikke utelukket en overgang til en klubb som har Champions League i kalenderen kommende sesong.Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAINVis mer

Drogba og en haug med millioner for Modric til Chelsea

Dagens ryktebørs fra Premier League.

(Dagbladet): Pinsen er over, butikkene er åpne igjen, og Premier League-klubbene har penger som brenner i lomma.

Det virker i hvert fall sånn, etter en kjapp runde i dagens engelske aviser.

Vi gjør som i «Idol», og starter med de gærneste, og dermed mest underholdende.

The Sun slår fast at Chelsea vil tilby Luka Modric en ukelønn på 1,2 millioner kroner, for et bytte fra White Hart Lane til Stamford Bridge.

- Å ikke ha en manager har ikke lagt noen demper på tingene. Det finnes en liste med spillere som skal kjøpes, og Modric er helt på topp av den, sier EN KILDE til tabloidavisa.

Adam til Liverpool
Daily Mirror er på samme spor, selvfølgelig, og kan opplyse om at Didier Drogba vil bli lagt til budet på Modric, for å sukre avtalen noe, dersom 300 millioner kroner ikke er nok.

Samme avis kan forøvrig fortelle at Guus Hiddink vil at Roman Abramovitsj skal ombestemme seg og hente Ray Wilkins tilbake til klubben, før han selv tar over jobben til Carlo Ancelotti.

Samtidig menes det at Charlie Adam endelig kan bli Liverpools mann i løpet av et par dager, og ikke bare det, Kenny Dalglish skal være i nærheten av å hente Stewart Downing fra Aston Villa i samme slengen.

80 millioner kroner skal være Adams verdi akkurat denne uka.

Fabregas igjen
Dette neste avsnittet kan vi nesten klippe og lime hver eneste dag, men ifølge ivrige Mirror forbereder Barcelona enda et bud på Arsenals Cesc Fabregas.

Rundt 270 millioner i Katalonia tilsvarer ikke akkurat Arsenals verdivurdering av spanjolen på minst 440 millioner kroner, men det er vel bare å prøve.

Ifølge Mirror kan også Samir Nasri forsvinne - enten til Manchester United, eller til Inter dersom United henter Wesley Sneijder fra Inter. Eventuelt blir begge der de er.

Uansett vil Arsene Wenger kunne erstatte de som forsvinner. Arsenal-direktør Ivan Gazidis sier ifølge Guardian at midler er klare til bruk på kjøp av spillere.

Uansvarlig McLeish
I Birmingham er det svært dårlig stemning, etter at Alex McLeish sa opp i klubben Birmingham, og muligens er ønsket i Aston Villa.

Ifølge Guardian krever førstnevnte rundt 50 millioner kroner i kompensasjon, og nekter Villa å snakke med manageren før de pengene eventuelt kommer. Nå vurderer de også å gå til retten for å sørge for at McLeish holder seg i ro.

ENDELIG: Blackpools Charlie Adam har vært på vei lenge, men nå skal endelig Liverpool-overgangen være rett rundt hjørnet. Visstnok.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
ENDELIG: Blackpools Charlie Adam har vært på vei lenge, men nå skal endelig Liverpool-overgangen være rett rundt hjørnet. Visstnok.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

Styreformann Peter Pannu har omtalt McLeish som «uansvarlig», og hevder oppførselen til Aston Villa grenser til kriminell. Ja, kriminell.

I går figurerte det også, på Twitter, et bilde fra Villa Park, der noen har hengt opp et banner med påskriften «McLeish ikke velkommen» - så det er visst ikke så hyggelig å være ham noe sted.

Sanchez til City?
Men Guardian er jo svært så forsiktige, la oss heller dra tilbake til The Sun, der Udineses Alexis Sanchez er på vei til Manchester City for 220 millioner.

- Jeg tror det er 50/50 om han blir. Men drar han, tror jeg City har størst prosent sjanse, for engelsk fotball er rikest, Udinese-eier Gianpaolo Pazzo.

- Han kan bare gå til en stor klubb, en som betaler ham like mye som Kaka, Cristiano Ronaldo eller Zlatan Ibrahimovic, sier Pazzo.

Om Alexis Sanchez er på vei inn, er Jerome Boateng på vei ut, skal vi tro Guardian. Han vil til Tyskland, og Bayern München.

- Jeg har allerede fortalt Roberto Mancini at jeg vil spille midtstopper og ikke back. Bayern har antydet at de vil bruke meg i midten. Alt er klart fra min side, sier tyskeren.

En som heller ikke drømmer om England, er Real Madrids Mesut Özil.

- Takk, men Özil er veldig fornøyd der han er, sier agent Reza Fazeli ifølge Telegraph, og knuser med det håpet til Manchester United - igjen ifølge avisa, altså.

CITY-SØKELYSET: Er rettet mot Udineses Alexis Sanchez. Oddsen er best for City, mener Udineses eier etter litt finregning.Foto: SCANPIX/AP/Franco Debernardi
CITY-SØKELYSET: Er rettet mot Udineses Alexis Sanchez. Oddsen er best for City, mener Udineses eier etter litt finregning.Foto: SCANPIX/AP/Franco Debernardi Vis mer