VIL HA HJELP: Didier Drogba har pøst inn mål i bøttevis for Chelsea denne sesongen, her det ene av tre mot Wigan sist helg, men deler gjerne på jobben med Fernando Torres. Foto: Carl de Souza, AFP/Scanpix
VIL HA HJELP: Didier Drogba har pøst inn mål i bøttevis for Chelsea denne sesongen, her det ene av tre mot Wigan sist helg, men deler gjerne på jobben med Fernando Torres. Foto: Carl de Souza, AFP/ScanpixVis mer

Drogba ønsker Torres velkommen til Chelsea

- Jeg har hørt snakket om at han kanskje er på vei.

||| (Dagbladet): Ryktene fortsetter å svirre om at Chelsea vil forsøke å hente Fernando Torres fra Liverpool.

Også på Stamford Bridge har man registrert ryktene. Premier League-toppscorer Didier Drogba frykter slett ikke konkurranse om plassen, men ser gjerne for seg et samarbeid med spanjolen.

- Jeg har hørt snakket om at Torres kanskje er på vei, og jeg ønsker ham selvsagt velkommen, sier Drogba ifølge Sky Sports.

- Hver gang det kommer en ny spiller hit, gjør det klubben større og gir oss masse styrke. Hvis det er en sjanse for at han kommer, vil han være velkommen, fordi all hjelp er velkommen, sier ivorianeren.

Drogba scoret 29 ligamål, og sier selv han har hatt sitt livs beste sesong. Nå håper han å toppe det med en FA-cuptittel på lørdag før han vender fokus mot VM med Elfenbenskysten.

Han er ikke enig med dem som mener at Chelsea-troppen begynner å eldes, og at det derfor er viktig å hente inn yngre krefter.

- Det er fortsatt noen sesonger igjen for dette laget. Jeg vil ikke si at laget blir gammelt, det blir veldig erfarent. Inter-spillerne er vel alle omkring 37, og de er i Champions League-finalen, sier Drogba.

Fernando Torres er 26 år gammel, og aldersmessig trolig på vei mot sine aller beste år som fotballspiller.

For Liverpool blir det en utfordring å holde på sin beste spiss etter lagets skuffende sesong, som blant annet betyr at de ikke spiller i Champions League til høsten.

Trolig avhenger mye av om det kommer inn nye eiere, hva slags satsing de eventuelt legger opp til, og hva som skjer med manager Rafa Benitez.

- SKAL VI DANSE? Didier Drogba sier han harfått med seg ryktene om en Torres-overgang til Chelsea. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix
- SKAL VI DANSE? Didier Drogba sier han harfått med seg ryktene om en Torres-overgang til Chelsea. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix Vis mer