Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drogba reddet poeng med sitt første treff på mål på fire timer

Chelsea klarte bare uavgjort mot Stoke.

STUP DEN INN: Didier Drogba traff endelig mål, og sørget for poengdeling mellom Chelsea og Stoke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
STUP DEN INN: Didier Drogba traff endelig mål, og sørget for poengdeling mellom Chelsea og Stoke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

(Dagbladet): Stoke - Chelsea 1-1.

Chelsea hadde sjansen til å legge press på Arsenal i kampen om andreplass i Premier League, men fikk mer enn nok med å unngå tap borte mot Stoke i ettermiddag.

Jonathan Walters ga Stoke drømmestarten etter bare åtte minutter, og resten av kampen ble en fotballfest til tross for bare to scoringer.

To flotte mål
Walters sendte hjemmelaget i ledelsen med stil.

David Luiz og Michael Essien ble rundlurt på Walters' vei fra midtbanen mot målet, og Petr Cech var sjanseløs på avslutningen.

Chelsea svarte kvarteret før pause.

Didier Drogba hadde ifølge Opta ikke scoret på 246 minutter, heller ikke truffet mål på den tiden, men da det flotte innlegget fra Nicolas Anelka landet foran ham inne i feltet, var han treffsikker for første gang på lenge.

PERLE: Jonathan Walters' ledermål var vakkert.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
PERLE: Jonathan Walters' ledermål var vakkert.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

Ivorianeren stupte fram på ballen, og headet inn utlikningen.

Enorme sjanser
Resten av kampen fortsatte som et fyrverkeri, uten at noen av lagene klarte å trekke et lengre strå enn det andre.

Ballen suste i tverrliggeren i hvert fall tre ganger tilsammen i andre omgang, Ricardo Fuller headet utenfor på nærmest åpent mål, og Chelsea misbrukte store sjanser på overtid.

Da ble det med 1-1, i en forrykende kamp på Britannia i Stoke.

Chelsea blir stående på 55 poeng på tredjeplass, tre poeng bak Arsenal med en kamp mer spilt enn London-rivalene, 11 poeng bak Manchester United med en kamp mindre spilt enn ligalederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media