Drogba-show

Med to fulltreffere punkterte Didier Drogba kampen da Chelsea slo PSG 3- 0.

Seieren ga faktisk Chelseas deres første Champions League-poeng på fransk jord. I 1995 ble de slått av Marseille med en imponerende Robert Pirés på laget, men i fjor ble finalist Monaco for sterke.

Og det måtte altså en «franskmann» til.

Drogba kom fra Marseille i sommer for drøyt 250 millioner kroner, men spissen står bare med ett seriemål på fem kamper.

I returen til gamlelandet løsnet det imidlertid scoringene for spilleren fra Elfenbenkysten.

Keepertabber

Midtstopper John Terry sendte Chelsea i ledelsen mot Paris Saint Germian etter at en halvtime var spilt, og Drogba doblet rett før pause. Terrys mål ble headet inn på åpent mål etter at keeper Letizi misset på en corner. Leitzel prøvde å stoppe Mateja Kezman i forspillet til den andre scoringen, men kom på ny bærtur og Drogba satte ballen i tomt mål.

Et kvarter før slutt scoret han sitt andre for dagen på et flott frispark og seks minutter seinere ble han byttet ut med Damien Duff.

Eidur Gudjohnsen måtte for øvrig av banen etter bare 11 minutter etter en smell i hodet. Han var en av tre nye spillere på laget etter 0- 0-kampen mot Bolton i helga.

Svakt av Porto

I tillegg hadde Wayne Bridge kommet inn på venstrebacken, mens William Gallas fikk tillit i hjemlandet til fordel for Ricardo Carvalho.

Med 3- 0-seieren i Paris, har Chelsea fått en fin start på årets Champions League. Regjerende mester Porto skuffet stort, og klarte bare 0- 0 hjemme mot CSKA Moskva i gruppe Hs andre kamp.

AVGJORDE: Didier Drogba var den store forskjellen på lagene i Paris i går, med to flotte scoringer.