- Drogba-sitatene er ikke ekte

Representanter avviser at han har sagt han skal bort.

BLIR HAN? Ifølge France Football var det her, under seiersparaden søndag, at Didier Drogba forsøkte å fortelle lagkameratene at han skulle bort - uten å klare det. I går ble det hevdet fra Drogba-leiren at sitatene fra Drogba ikke var ekte. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/NTB scanpix
BLIR HAN? Ifølge France Football var det her, under seiersparaden søndag, at Didier Drogba forsøkte å fortelle lagkameratene at han skulle bort - uten å klare det. I går ble det hevdet fra Drogba-leiren at sitatene fra Drogba ikke var ekte. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Både engelske og norske medier siterte i går det anerkjente magasinet France Football på at Didier Drogba forlater Chelsea.

Magasinet la først ut en liten notis på nettsiden sin. Seinere har det franske fotballbladet blitt bredt sitert på at Drogba på søndag forsøkte å fortelle lagkameratene at han skal bort.

Helten som sikret Chelsea ekstraomganger i Champions League-finalen lørdag kveld, før han selv satte inn det avgjørende straffesparket, sier ifølge bladet at han ikke klarte å ta den avskjeden han ønsket.

- Jeg har bestemt meg for å forlate klubben. Først ville jeg fortelle det til lagkameratene mine. Det ble vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det var tøft å fortelle om avgjørelsen min, selv om jeg i flere år har vært innstilt på å dra, siteres Drogba.

Men i går kveld ble det i engelske medier skrevet at representanter for ivorianeren sier at uttalelsene «ikke er ekte».

Chelseas administrerende direktør Ron Gourlay sier avviser også at noe er bestemt når det gjelder Drogbas framtid.

- Samtaler med Didier har pågått i månedsvis, og gjør det fortsatt. Han har gjort det klart at han elsker Chelsea og alt han har oppnådd i klubben, sier Gourlay til Chelseas egen TV-kanal ifølge Sporting Life.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer