- Drogba-sitatene er ikke ekte

Representanter avviser at han har sagt han skal bort.

BLIR HAN? Ifølge France Football var det her, under seiersparaden søndag, at Didier Drogba forsøkte å fortelle lagkameratene at han skulle bort - uten å klare det. I går ble det hevdet fra Drogba-leiren at sitatene fra Drogba ikke var ekte. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/NTB scanpix
BLIR HAN? Ifølge France Football var det her, under seiersparaden søndag, at Didier Drogba forsøkte å fortelle lagkameratene at han skulle bort - uten å klare det. I går ble det hevdet fra Drogba-leiren at sitatene fra Drogba ikke var ekte. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/NTB scanpixVis mer


(Dagbladet): Både engelske og norske medier siterte i går det anerkjente magasinet France Football på at Didier Drogba forlater Chelsea.

Magasinet la først ut en liten notis på nettsiden sin. Seinere har det franske fotballbladet blitt bredt sitert på at Drogba på søndag forsøkte å fortelle lagkameratene at han skal bort.

Helten som sikret Chelsea ekstraomganger i Champions League-finalen lørdag kveld, før han selv satte inn det avgjørende straffesparket, sier ifølge bladet at han ikke klarte å ta den avskjeden han ønsket.

- Jeg har bestemt meg for å forlate klubben. Først ville jeg fortelle det til lagkameratene mine. Det ble vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det var tøft å fortelle om avgjørelsen min, selv om jeg i flere år har vært innstilt på å dra, siteres Drogba.

Men i går kveld ble det i engelske medier skrevet at representanter for ivorianeren sier at uttalelsene «ikke er ekte».

Chelseas administrerende direktør Ron Gourlay sier avviser også at noe er bestemt når det gjelder Drogbas framtid.

- Samtaler med Didier har pågått i månedsvis, og gjør det fortsatt. Han har gjort det klart at han elsker Chelsea og alt han har oppnådd i klubben, sier Gourlay til Chelseas egen TV-kanal ifølge Sporting Life.

Fortsatt synes altså framtiden til Drogba ganske usikker. Blant ryktene som går, er at Drogba er tilbudt en gedigen lønnspakke av kinesiske Shanghai Shenhuan, der tidligere Chelsea-kollega Nicholas Anelka er spillende trener.

Det som virker helt sikkert om Drogbas framtid, er at han skal til Swindon i morgen. Ikke for å spille fotball eller diskutere ukelønn i flere-millioners-klassen, men for å løpe en etappe i den olympiske fakkelstafetten som nå er i full gang gjennom Storbritannia. Det meldte den lokale nyhetsnettsiden This is Wiltshire i går.