BEVISSTLØS: Didier Drogba ble liggende bevisstløs på bakken etter duell med Norwich-keeper John Ruddy. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
BEVISSTLØS: Didier Drogba ble liggende bevisstløs på bakken etter duell med Norwich-keeper John Ruddy. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

Drogba skrevet ut fra sykehus

Ble liggende bevisstløs på banen i Chelsea-seier.

• Chelsea - Norwich 3-1 (1-0)

(Dagbladet): Chelsea vant 3-1 mot Norwich, men en situasjon der Didier Drogba ble skadd stjal mye av oppmerksomheten på Stamford Bridge.

Drogba gikk opp i en duell med Norwich-keeper John Ruddy. Chelsea-spissen fikk en kraftig smell mens han var i lufta og ble liggende bevissløs på banen.

Spissen ble liggende uten tegn til bevegelse i flere minutter, og ble båret av banen med surstoffmaske. Da var det spilt i 70 minutter.

Drogba ble sendt videre til sykehus, hvor han ble diagnosert med lett hjernerystelse etter å ha gjennomgått diverse tester.

- Didier har vist tegn til bedring. Vi venter på endelig svar på undersøkelsene, men han har blitt litt bedre. Jeg har ikke sett det i reprise. Det så ganske ekkelt ut fra benken, men det er ting som kan skje. Vi må gi spillerne honnør for hvor raskt de responderte, sa manager André Villas-Boas etter kampen, ifølge TV 2.

Lørdag kveld meldte Chelseas offisielle hjemmeside at ivorianeren ville bli skrevet ut fra sykehus i løpet av kvelden.

Perle Chelsea startet med nyinnkjøpte Mata på benken mot Norwich, og startet med duoen Fernando Torres og Didier Drogba på topp fra start.

Det var likevel en back som skulle sørge for Chelsea-jubel. Allerede etter seks minutters spill banket Jose Bosingwa til fra 25 meter, og sendte ballen opp i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Norwich-keeper.

Norwich yppet seg Chelsea åpnet veldig sterkt på Stamford Bridge, og fortsatte å presse Norwich tilbake på banen også etter scoringen.

Laget hadde tilsynelatende full kontroll på kampen og jaktet scoring nummer to.

Men det var gjestene som skulle få de største sjanse utover i omgangen. Spissen Chris Martin ble spilt helt fri etter en halvtimes spill, men klarte ikke score da han kom alene mot Chelsea-keeper Hilario.

SMELLEN: Didier Drogba og John Ruddy. Foto:  EPA/ROBIN PARKER
SMELLEN: Didier Drogba og John Ruddy. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

Bare minuttet etterpå hadde lagkompis Grant Holt en stor sjanse da han headet fra 11 meter. Men igjen reddet Hilario.

Dramatikk Etter 63 minutter scoret Norwich ved Grant Holt. En tabbe av Chelsea-målvakt Hilario sørget for at Holt kunne sette ballen i det tomme buret.

Men Chelsea svarte.

Ti minutter før slutt ble Ramires spilt helt fri, og felt av keeper Rubby. Dommeren dømte straffe og viste keeperen det røde kortet.

Fra straffemerket scoret Frank Lampard og sørget for Chelseas andre strake seier.

Det ble lagt til 11 minutter, mye på grunn av Drogbas skade. Ti minutter ut i overtiden scoret Mata 3-1 i sin debut i Chelsea-drakta.

PS! Chelsea melder at de har sikret seg den meksikanske Ulises Davila fra Chivas - klubben som blant annet har fostret Javier «Chicharito» Hernandez. 20-åringen har skrevet en femårskontrakt med laget fra Vest-London.

Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer