BENKEN IGJEN: Didier Drogba starter på benken mot United søndag, slik han gjorde det på onsdag. Da kom han inn som innbytter i pausen mot Hamburg og Heiko Westermann (t.v.). Foto: Fabian Bimmer, AFP/Scanpix
BENKEN IGJEN: Didier Drogba starter på benken mot United søndag, slik han gjorde det på onsdag. Da kom han inn som innbytter i pausen mot Hamburg og Heiko Westermann (t.v.). Foto: Fabian Bimmer, AFP/ScanpixVis mer

Drogba starter på benken mot United

Ancelotti har Community Shield-laget klart.

|||
(Dagbladet): Chelsea-manager Carlo Ancelotti bekreftet i dag hvem han planlegger å starte med mot Manchester United søndag.

De siste sesongenes to mest dominerende engelske klubblag møtes til Community Shield på Wembley - en generalprøve før serieåpningen neste helg.

- Vi har Sturridge tilgjengelig, Drogba starter på benken, og Alex, Cech og Bosingwa er utligjengelige foran denne kampen, sier Ancelotti ifølge klubbens hjemmeside

Keeperfeil bekymrer Italienerens eneste endring på laget fra Chelseas siste treningskamp, er at han starter med Hilario i mål i stedet for Ross Turnbull.

Førstevalget Petr Cech er ute med skade, og Ancelotti innrømmer at han ikke bare er fornøyd med innsatsen til de to reservene.

- De har gjort feil i de siste kampene, og det bekymrer oss, men vi fortsetter å stole på dem. I neste kamp bruker vi Hilario, som har gjort gode kamper, og vi stoler på ham, sier han.

Anderson i framgang Også Manchester United-manager Alex Ferguson har en del spillere på skadelista. Rio Ferdinand, Anderson, Owen Hargreaves, Michael Carrick, Gabriel Obertan, Rafael og Fabio er enten uaktuelle eller usikre ifølge manutd.com.

- Rio er fortsatt et godt stykke unna. Det tar noen uker til før han er tilbake for oss. Anderson har fin framgang, og burde være klar for trening om to eller tre uker.

Han varsler videre at Michael Owen og Wayne Rooney vil få minst en omgang hver også mot Chelsea, slik de fikk i Dublin tidligere i uka.

- Vi bruker søndagens kamp slik vi har gjort de siste årene. Som en anledning til å få spillerne enda nærmere målet formmessig, sier Ferguson.

MINST EN OMGANG: Michael Owen og Wayne Rooney får minst en omgang hver. Her sammen med Park Ji-Sung (t.v.) og Johnny Evans (t.h.) på onsdag. Foto: Peter Muhly, AFP/Scanpix
MINST EN OMGANG: Michael Owen og Wayne Rooney får minst en omgang hver. Her sammen med Park Ji-Sung (t.v.) og Johnny Evans (t.h.) på onsdag. Foto: Peter Muhly, AFP/Scanpix Vis mer