Drogba tilbake til lokalderby

Endelig gode nyheter for Chelsea.

(Dagbladet.no): Det har vært et par tøffe uker for Chelsea. Det ble bare uavgjort mot Rosenborg, José Mourinho takket for seg, de tapte for Manchester United og Avram Grant sliter med å overbevise både fans og presse om sine kvaliteter.

I dag får fansen i hvert fall én god nyhet. Didier Drogba, som tidligere i uka sa seg fornøyd med situasjonen i klubben, og lovet å bli – inntil videre – er friskmeldt.

Det betyr at fjorårets toppscorer starter i lokalderbyet mot Fulham. De blå har spilt 67 kamper uten tap hjemme, og et nytt skjær i sjøen ville være problematisk for Grant.

Han innser at han ennå ikke har tilhengernes støtte, men tror det bare er et tidsspørsmål.

– Jeg vet én ting, og det er at verken Claudio Ranieri eller José var elsket fra første stund. De gjorde ting som gjorde at de ble elsket. Så jeg vil gjøre det samme. For meg er det viktig at laget spiller bedre, og at supporterne er fornøyd, sa den israelske treneren på pressekonferansen før dagens kamp.

Han gleder seg også over at Drogba er klar. Spissen starter ikke kampen, men vil være i troppen.

– Han ser veldig frisk ut, og veldig sulten på kamp.

TILBAKE: Didier Drogba er med i troppen til dagens møte med Fulham, og trener Avram Grant sier spissen ser sulten ut. Foto: SCANPIX
TILBAKE: Didier Drogba er med i troppen til dagens møte med Fulham, og trener Avram Grant sier spissen ser sulten ut. Foto: SCANPIX Vis mer
Drogba tilbake til lokalderby