Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drogba vant Chelsea-duellen

Mot Mikel i afrikamesterskapet.

Elfenbenskysten vant prestisjeoppgjøret mot Nigeria med 1-0 i lagenes første gruppespillkamp i afrikamesterskapet mandag.

John Obi Mikel var sentral for Nigeria, men kunne ikke hindre at Elfenbenskysten, anført av lagkameraten i Chelsea Didier Drogba, relativt lett kunne vinne 1-0.

Salomon Kalou ble matchvinner da han dro av tre nigerianske forsvarere og satte ballen i mål bak keeper Austine Ejide etter 66 minutter. Lagene møttes også i semifinalen i afrikamesterskapet i 2006 og den gang ble Drogba matchvinner.

De to andre lagene i gruppe B er Mali og Benin.

Marokko avsluttes 1. runde i gruppe A med å slå Namibia med 5-1 mandag. I søndagens åpningskamp møttes Ghana og Guinea og vertene vant med 2-1.

Gruppe C og D spiller sine første kamper tirsdag og onsdag. De to beste lagene fra hver gruppe går til kvartfinale.

(NTB)

I FRONT: Didier Drogba (nærmest) og Elfenbenskysten slo John Obi Mikel og Nigeria i afrikamesterskapet. Begge de to spiller til daglig for Chelsea i England. Foto: THEMBA HADEBE/AP/SCANPIX
I FRONT: Didier Drogba (nærmest) og Elfenbenskysten slo John Obi Mikel og Nigeria i afrikamesterskapet. Begge de to spiller til daglig for Chelsea i England. Foto: THEMBA HADEBE/AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media