Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drogbas første hat-trick

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Levski Sofia -Chelsea 1-3.

(Dagbladet.no): Didier Drogba hadde aldri scoret hat-trick for Chelsea. Onsdag kveld brøt han barrieren med tre mål borte mot Levski Sofia, i en kamp Chelsea vant 3-1.

- Ok, jeg scoret tre mål og er svært glad for det, men det viktigste er at vi vant borte, sier Drogba diplomatisk ifølge Sportinglife.

Men måtte selvsagt innrømme at følelsen av hat-trick slett ikke var å forakte.

- Det betyr mye, fordi jeg har ventet på det helt siden jeg kom til klubben. Jeg er veldig glad.

Har festet grepet

Chelsea har nå tatt kommandoen i gruppa, etter at Barcelona med et nødskrik bare klarte 1-1 borte mot Werder Bremen. I neste kamp braker de to gigantene sammen i det som etter alt å dømme blir et bikkjeslagsmål, med tanke på forhistorien.

Men Drogba vil ikke bruke energi på å piske opp stemningen.

HELTEN: Her har Didier Drogba nettopp satt inn sitt tredje mål mot Levski Sofia og gitt Chelsea 3-0. Til slutt vant London-laget 3-1. Foto: EPA
HELTEN: Her har Didier Drogba nettopp satt inn sitt tredje mål mot Levski Sofia og gitt Chelsea 3-0. Til slutt vant London-laget 3-1. Foto: EPA Vis mer

- Det er ikke så viktig å tenke på Barcelona. Vi burde glede oss over dette resultatet, og nå må vi heller konsetrere oss om Aston Villa til helga, sier han.

Trenger fire poeng til

José Mourinho var fornøyd med resultatet, men misfornøyd med måten Chelsea avsluttet kampen på.

- Det er et veldig viktig resultat for oss, sier den karismatiske Chelsea-manageren til Sky Sports.

- Men når vi leder 2-0 og 3-0 må vi ha bedre kontroll på kampen. Mot slutten spilte vi ikke bra, og jeg er litt skuffet over at vi ikke kontrollerte kampen helt inn, sier han.

Mourinho forsøker samtidig å dysse ned pratet om at Chelsea nå har kommandoen i gruppa.

- Denne gruppen er veldig sterk. Vanligvis ville både Chelsea og Barcelona hatt seks poeng etter to kamper. Vi har seks nå, men trenger nok 10 eller 11, sier Mourinho - uten at det bør by på problemer.