Drømmedebut etter bare to treninger

Brugge- Galatasaray 3- 1. Bengt Sæternes kjenner knapt sine medspillere i Brugge. Likevel brukte han bare 26 minutter på å score i sin første kamp. Brugge-trener Trond Sollied mener uansett at målmaskinen har mye å gå på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han kan mye mer enn det han fikk vist i denne kampen, sier Sollied til Dagbladet.

Sæternes har vært ute av spill i to måneder på grunn av en skade, og har først i det siste begynt å trene med sin nye klubb i Belgia. Sollied rekrutterte den tidligere Bodø/Glimt-spilleren til klubben fordi han vet at han kan score.

- Det var gøy at han klarte å score i sin første kamp. Det betyr mye for selvtilliten hans. Men han kjenner ikke spillerne på laget ennå og han trenger mer trening, sier Trond Sollied.

Ettersom Barcelona vant sin kamp, handler alt om andreplassen i Champions League-gruppe H. I går slo Sollieds menn tyrkiske Galatasaray - en kamp som måtte vinnes.

- Dette var en veldig viktig seier for oss. Det vil stå mellom Galatasaray og oss i kampen om andreplassen, sier han.

Kjempescoring

Innbytter Sæternes pyntet på resultatet i kampens siste minutt med et nydelig skudd i krysset. Da hadde Egersund-mannen bare vært på banen i 26 minutter.

Det var imidlertid en annen benksliter som ble kampens store helt. Sandy Martens scoret det første målet for Brugge og stod bak den målgivende pasningen på det andre målet. 29-åringen skulle egentlig ikke ha spilt kampen, hadde ikke angrepsspilleren Andres Mendoza fra Peru blitt utestengt etter at han slo ned en lagkamerat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer