Drømmedebut for Pavlovic

I går kveld ble Dejan Pavlovic spilleklar for Bryne. Han scoret to av målene da Bryne i dag slo Molde 3-2 i cupen. Dagbladet.no fulgte 4. runde i cupen og Branns kvalifisering til Champions League direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Først i går fikk Bryne tillatelse til å bruke Dejan Pavlovic av hans gamle klubb, kypriotiske Famagusta. I dag debuterte svensken for Bryne, og etter 90 minutter mot Molde er han allerede årets hit på Jæren.

Bryne tok ledelsen ved Geir Atle Undheim, før Pavlovic headet inn sitt første mål for klubben etter 22 minutter. Åtte minutter senere la han på til 3-0 for Bryne.

Til tross for at Bryne måtte spille med ti mann de siste 18 minuttene, og at Molde presset hele andre omgang endte det 3-2 til Bryne.

- Det er klart at jeg kjente et forventningspress, og det var godt å slå til med en gang, sier Pavlovic til NTB.

Også Vålerenga gikk videre til kvartfinalen, etter 2-0 mot Moss. Michel Dinzey scoret det første målet på en nydelig volley, mens Petter Belsvik scoret det andre målet.

Strømsgodset fikk nok en hard dag på Åråsen, da de for andre gang på en uke møtte Lillestrøm på bortebane. Lillestrøm fulgte opp med storspill igjen, og vant 5-1. Clayton Zane og Espen Søgård scoret to ganger hver, mens Magnus Kihlberg scoret det siste målet med et nydelig skudd i krysset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer