Drømmedebut for Riise i Apoel

- Jeg er stolt.

 TO ASSIST:  John Arne Riise imponerte i debuten for APOEL. Foto: AFP /NTB Scanpix
TO ASSIST: John Arne Riise imponerte i debuten for APOEL. Foto: AFP /NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): John Arne Riise spilte i kveld sin første kamp i Kypros. Og 33-åringen fikk en drømmedebut for sin nye arbeidsgiver.

Apoel vant 3-1 borte mot Ayia Napa, selv om de spilte med en spiller mindre i 55 minutter.

John Arne Riise tegnet seg ikke på scoringslista, men hadde to målgivende pasninger. Da kostet han på seg et smil etter oppgjøret:

- Jeg er stolt av gutta.  Alle jobbet hardt for resultatet. Fornøyd med at jeg hadde to målgivende pasninger også, skriver Riise på Facebook i kveld.

Riise har vært i hardtrening etter overgangen ble bekreftet siste dag i overgangsvinduet. Han sa til Dagbladet at han måtte bruke tid før han var i toppslag:

- Det har vært hard jobb i to uker for å komme i toppform, men nå er jeg klar til å spille og hjelpe laget med å nå målsettingen om å vinne ligaen, skriver nordmannen på Facebook.

Også klubben var fornøyd med nordmannens debut.

- Ideell debut for Riise som hadde to assist. Alles øyne var på Riise i dag, og nordmannens prestasjon i debuten bekreftet at han er en spiller som kan utgjøre en stor forskjell. Selv om man ikke regner ham som 100 prosent ennå, klarte Riise å spille 90 minutter uten å se trøtt på noe punkt, skriver klubben på sin engelske Twitter-profil.