Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drømmedebuterte

David Beckham gjorde jobben i sin første seriekamp for Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til ellevill jubel fra 70 000 betalende på Santiago Bernabeu satte den engelske landslagskapteinen og glamorgutten inn 1-0 i serieoppgjøret med Real Betis. Det skjedde bare 90 sekunder ut i kampen. Ronaldo og Raul spilte vegg og åpnet Betis-forsvaret, og Beckham var på rett sted til rett tid da pasningen kom. 28-åringen bredsidet ballen i mål.

Målet er det første i den spanske ligaen for sesongen.

Juanito reduserte for Betis etter 34 minutter.

Beckham hadde også en fot med i den andre Madrid-nettkjenningen. 62 minutter ut i kampen serverte Beckham Zinedine Zidane, som leveret ballen videre til Ronaldo. Sistnevnte kopierte Beckham, og avgjorde kampen. Real Madrid vant 2-1.

Beckhams nettkjenning lørdag var hans andre for spanjolene. Briten skrev seg også på scoringslista i 3-0-seieren mot Mallorca i den spanske supercupen onsdag.

SUPERGLAD: David Beckham jublet vilt da han satte inn 1-0 til Real Madrid 90 sekunder ut i serieoppgjøret med Real Betis. Foto: AFP/SCANPIX