Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drømmeduoen vant

Tennisbabe-paret Martina Hingis og Anna Kournikova vant Australian Open for andre gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anna Kournikova røk ut av singelturneringen i første runde. Ikke rart den vakre, russiske jenta strålte etter at samarbeidet med sveitsiske Martina Hingis endte med deres andre Grand Slam-tittel på tre forsøk.

- Jeg lærer utvilsomt masse av henne, og hun er en stor mester, og det er bare stort og fint at vi går så godt overens og er et så bra lag, sier Kournikova ifølge AP.

I Hingis har Kournikova til og med en konkurrent om kameralinsenes gunst. Og fotografene går selvsagt amok når tennisens superduo spiller. I Melbourne kalles de bare drømmeduoen.

I natt så de ut til å ta en enkel seier mot Daniela Hantuchkova og Arantxa Sanchez-Vicario, men i andre sett kom det slovakisk-spanske paret sterkt tilbake og vant på tiebreak.

I siste sett tapte Kournikova og Hingis første game på Hingis' serve, men vant deretter seks strake. Kampen endte 6-2, 6-7, 6-1.

- Jeg vil takke teamet vårt - mødrene våre og faren min - for all støtten og at de er tøffe med oss, sa Kournikova og la til:

- Takk til fansen for å komme og se på oss.

Den takknemligheten var sikkert gjensidig fra de mange ivrige tilhengerne. Det er nemlig ingen selvfølge at de får nyte tennisens svar på Spice Girls i tospann. Etter en oppvisningskamp i Chile for 13 måneder siden ble samarbeidet nemlig brutt. Kournikova innrømmet at bruddet resulterte i noen tårer, men ville ikke utdype nærmere.

I natt var det bare gledestårer å se.

  • For Hingis venter singelfinalen mot fjorårsvinner Jennifer Capriati. - Jeg vil ønske lykke til i morgen. Håper du spiller en stor kamp, sier partner Anna.

    (Dagbladet.no)

<B>DOBBELTSEIER:</B> Anna Kournikova vinner bare sammen med Martin Hingis.
<B>LYKKELIG:</B> Martina Hingis feiret double-seieren, og kan også vinne singlefinalen.
Hele Norges coronakart