Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drømmefinale etter tennisthriller

Federer møter Djokovic i London.

KNUST: Roger Federer måtte trøste landsmannen Stanislas Wawrinka etter å ha slått ham i en thriller av en semifinale i London. Foto:REUTERS/Toby Melville/ NTB Scanpix
KNUST: Roger Federer måtte trøste landsmannen Stanislas Wawrinka etter å ha slått ham i en thriller av en semifinale i London. Foto:REUTERS/Toby Melville/ NTB Scanpix Vis mer

Roger Federer fikk ingenting gratis før han var klar for finalen i ATP-turneringen i London. Han måtte slite for å sette landsmannen Wawrinka utenfor i semifinalen.

Han måtte redde seg unna fire matchballer før den spennende og thrilleraktige semifinalen mellom Stanislas Wawrinka og ham selv var over. Det var en kamp med enorm nerve som Federer til slutt tok hjem med sifrene 4-6, 7-5, 7-6 (8-6).

På stillingen 5.-4 i det tredje settet mistet Wawrinka litt av nerven og måtte se sjansen til å ta en sjelden seier over Federer forsvinne, men han fikk mye ros etter kampen for å ha gitt sin noe mer berømte landsmann kamp på kniven.

Nå blir det drømmefinale mellom Novak Djokovic og Federer senere søndag, for lørdag kveld ble det seier til Djokovic over japaneren Kei Nishikori i den andre semifinalen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling