KNUST: Roger Federer måtte trøste landsmannen Stanislas Wawrinka etter å ha slått ham i en thriller av en semifinale i London. Foto:REUTERS/Toby Melville/ NTB Scanpix
KNUST: Roger Federer måtte trøste landsmannen Stanislas Wawrinka etter å ha slått ham i en thriller av en semifinale i London. Foto:REUTERS/Toby Melville/ NTB ScanpixVis mer

Drømmefinale etter tennisthriller

Federer møter Djokovic i London.

Roger Federer fikk ingenting gratis før han var klar for finalen i ATP-turneringen i London. Han måtte slite for å sette landsmannen Wawrinka utenfor i semifinalen.

Han måtte redde seg unna fire matchballer før den spennende og thrilleraktige semifinalen mellom Stanislas Wawrinka og ham selv var over. Det var en kamp med enorm nerve som Federer til slutt tok hjem med sifrene 4-6, 7-5, 7-6 (8-6).

På stillingen 5.-4 i det tredje settet mistet Wawrinka litt av nerven og måtte se sjansen til å ta en sjelden seier over Federer forsvinne, men han fikk mye ros etter kampen for å ha gitt sin noe mer berømte landsmann kamp på kniven.

Nå blir det drømmefinale mellom Novak Djokovic og Federer senere søndag, for lørdag kveld ble det seier til Djokovic over japaneren Kei Nishikori i den andre semifinalen.

(NTB)