DRØMMEFINALE: Andy Murray og Rafael Nadal møtes søndag i finalen i AFP-turneringen i Madrid.

Hjemmehåpet Nadal sikret seg finaleplass ved å slå tsjekkeren Tomas Berdych med 7-6 (7-3), 6-1 i den første semifinalen lørdag.
 Foto: AFP PHOTO / KATSUMI KASAHARA / NTB Scanpix
DRØMMEFINALE: Andy Murray og Rafael Nadal møtes søndag i finalen i AFP-turneringen i Madrid. Hjemmehåpet Nadal sikret seg finaleplass ved å slå tsjekkeren Tomas Berdych med 7-6 (7-3), 6-1 i den første semifinalen lørdag. Foto: AFP PHOTO / KATSUMI KASAHARA / NTB ScanpixVis mer

Drømmefinale mellom Nadal og Murray

- Det er stort for meg å nå finalen.

Andy Murray og Rafael Nadal møtes søndag i finalen i AFP-turneringen i Madrid.

Hjemmehåpet Nadal sikret seg finaleplass ved å slå tsjekkeren Tomas Berdych med 7-6 (7-3), 6-1 i den første semifinalen lørdag.

- Thomas er en spiller som har spilt veldig godt i hele år. Han er alltid med i toppen, og jeg måtte kjempe hardt for å slå ham. Det er stort for meg å nå finalen, sa Nadal.

Seieren var også en liten revansj etter at han ble slått av Berdych i semifinalen i Australian Open tidligere i år. Årets finale blir hans sjuende i Madrid.

Murray møtte Kei Nishikori, som på grunn av skade måtte trekke seg fra fjorårets finale mot Nadal. Japaneren måtte innse at drømmen om en ny mulighet forsvant i semifinalen. Murray vant kampen kontrollert med settsifrene 6-3, 6-4.

(NTB)