Europa League:

Drømmekveld for Molde - mareritt for Haugesund

Men drømmen om Europa lever videre for begge lagene.

MÅLFEST: Molde slo Aris 3-0 og har gode muligheter til å ta seg videre i Europa League-kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix
MÅLFEST: Molde slo Aris 3-0 og har gode muligheter til å ta seg videre i Europa League-kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Molde - Aris 3-0 (2-0)Haugesund - PSV 0-1 (0-1)

Rosenborg startet uka med europacup-fotball på glimrende vis onsdag, og torsdag var det opp til Molde og Haugesund å følge i trøndernes fotspor.

Etter kveldens kamper har romsdalingene allerede én fot i neste runde. Hjemmeseieren over greske Aris gir Molde et fantastisk utgangspunkt til å ta seg videre. Magnus Wolff Eikrem, Eirik Hestad og Martin Ellingsen scoret blåtrøyenes mål.

- Det er den beste gaven det her. Jeg tror det er første gangen jeg har vunnet på bursdagen. Det var utrolig godt, sa Eikrem, som ble 29 år i dag, etter kampen

- Det er bunnsolid av Molde. En fantastisk prestasjon. Det er proft det de har gjort i kveld, mente Eurosport-kommentator, Tor Ole Skullerud.

For Haugesund ser det verre ut. 0-1 hjemme mot PSV er ingenting å skamme seg over, men oppgaven i Eindhoven blir særdeles tøff.

Både Molde og Haugesund kjemper om en plass i årets Europa League, og skulle de klare å ta seg videre på bekostning av Aris og PSV, gjenstår det bare én til kvalifiseringsrunde før de er en del av det gjeve selskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer