Drømmelag uten Barca-spillere

Men Ronaldinho valgte seks mann fra Chelsea.

(Dagbladet.no): Det er mulig Barcelona-stjernen Ronaldinho driver omvendt psykologi foran Champions League-møtet med Chelsea neste måned.

Da magasinet Sky ber ham plukke ut sitt europeiske drømmelag, velger han i alle fall ikke noen av sine egne lagkamerater fra Barca.

Derimot plukket han ut hele seks mann fra det engelske topplaget.

Chelsea i alle ledd

- Petr Cech har bevist i Chelsea at han er den beste unge keeperen i Europa. I forsvar er John Terry førstevalget mitt fodi han er Chelseas leder og har utviklet seg til en veldig solid forsvarer, sier Ronaldinho ifølge Daily Mirror.

På midtbanen vil brasilianeren også ha et helblått par.

- Jeg velger Makelele fordi han ganske enkelt er den beste defensive midtbanespilleren i verden. Hvordan han ligger foran forsvaret, kontroller kampen og beskytter forsvarsfireren sin er helt fantastisk.

Frank Lampard er den andre Chelsea-spilleren i Ronaldinhos midtbanedrøm. Blant annet på grunn av det fantastiske blikket og forståelsen for spillet.

CHELSEA-FAN? Ronaldinho gleder seg sammen med Barca-kompis Deco, men har ikke plass til lagkameratene på sitt europeiske drømmelag. Foto: Reuters/Scanpix
CHELSEA-FAN? Ronaldinho gleder seg sammen med Barca-kompis Deco, men har ikke plass til lagkameratene på sitt europeiske drømmelag. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Pasningene og avslutningene fra midtbanen er også fremragende.

Ikke plass til Eto\'o

Ronaldinho er offensivt anlagt, og velger seg tre mann på topp. Førstevalget er AC Milans Andrej Sjevtsjenko, som Ronaldinho sier er verdens farligste spiss.

Ukraineren får imidlertid med seg nok et par Chelsea-spillere, og ikke for eksempel Barca-spissen Samuel Eto\'o, som ble kåret til verdens tredje beste spiller i fjor, etter Ronaldinho og Lampard.

- Drogba er veldig sterk og en av de største truslene i lufta i dag, mens Gudjohnsen er en flink spiss som skaper like mange mål som han scorer selv, skryter Ronaldinho.

• Chelsea og Barcelona møtes i åttedelsfinalen i Champions League onsdag 22. februar og tirsdag 7. mars.

• Bayern-Milan, Benfica-Liverpool, Real Madrid-Arsenal, PSV-Lyon, Rangers-Villarreal, Bremen-Juventus, Ajax-Inter.