LSK Kvinner slått ut i kvartfinalen av Champions League

Drømmen ble knust: - Klasseforskjell

Alt måtte klaffe for at LSK Kvinner skulle tro på avansement i Champions League. Det tok sju minutter før drømmen ble knust.

DEPPET: Barcelonas Like Martens (22) jubler med Mariona Caldentey og Toni Duggan (t.h) under CL-oppgjøret mellom LSK Kvinner og FC Barcelona. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
DEPPET: Barcelonas Like Martens (22) jubler med Mariona Caldentey og Toni Duggan (t.h) under CL-oppgjøret mellom LSK Kvinner og FC Barcelona. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lillestrøm Kvinner - Barcelona 0-1 (0-4 sammenlagt)

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøms møte med sluttspillet i Champions League ble en brutal affære. Gultrøyene tapte 3-0 borte mot det spanske storlaget, og måtte virkelig ta ut noe ekstraordinært for å ta seg til semifinalen. Det var målet før oppgjøret.

Den drømmen ble knust allerede etter sju minutter. Barcelona scoret kampens enste mål, og selv om Lillestrøm hevet seg, var det en tydelig kvalitetsforskjell på de to lagene, og alt i alt ble det en relativt enkelt borteseier:

- Det var et hakk opp, men ikke bra mot. Igjen får vi et mål imot oss tidlig, og vi greier ikke å holde lenge nok på ballen, sier Ingrid Wold etter kampen.

- Vi hevet oss fra den første kampen. Det var sårt etter den første oppgjøret, men vi får en bedre opplevelse i dag, sier keeper Cecilie Fiskerstrand.

Angrepsspiller Guro Reiten følger opp:

- Vi sliter med å skape noe offensivt i dag, men alt i alt var det bedre enn i Barcelona.

Skrekkstart

Barcelona hadde hatt mye av spillet innledningsvis, mens det var tydelig at hjemmelaget ville gi dem rom. LSK Kvinner lå kompakt i en 4-5-1 når Barcelona hadde ballen, og startet presset inne på egen banehalvdel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer