Premier League utsatt

- Drømmen er knust

Jon Hermansen og familiens fikk seg en kjedelig beskjed fredag ettermiddag. Hundrevis av nordmenn får nå Premier League-tur refundert.

NEDTUR: Jon Hermansen og datteren Adele Marie. Foto: Privat
NEDTUR: Jon Hermansen og datteren Adele Marie. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skyldes at Premier League-kampene denne helga utsettes etter dronning Elizabeths bortgang torsdag.

Det er dårlig nyheter for Jon Hermansen fra Fredrikstad, som skulle ta med familien til London for å se Arsenals oppgjør mot Everton.

- Det er veldig trist. Jeg skulle ha med familien til London, men så kom selvfølgelig utsettelsen når vi skulle på tur. Det er vanskelig å finne noen dårligere timing, forteller han til Dagbladet.

Hermansen forteller videre at kona og sønnen på 16 år har vært med på kamp tidligere, men at datteren på elleve år endelig skulle få se favorittlaget sitt for første gang.

- Hele familien har gledet seg i flere måneder. Adele Marie skulle se sin første kamp, men nå er drømmen knust.

Familien håpet at det skulle bli kamp da de engelske myndighetene ga idretten grønt lys til å avholde konkurranser.

- Når vi leste det håpet vi på det beste, men så ble det avlyst. Jeg ble overrasket over valget og synes det er rart når det ikke oppfordret til det. Premier League-runden kunne vært en fin måte å hedre dronning Elizabeths bortgang på, mener Hermansen.

AVLYST: Serielederens møte mot Everton ble avlyst. Foto: PA Photos
AVLYST: Serielederens møte mot Everton ble avlyst. Foto: PA Photos Vis mer

Som følge av utsettelsen får ikke familien sett Martin Ødegaard og lagkameratene i aksjon mot Everton, men det blir likevel London-tur på familien.

- Vi har ventet på en avgjørelse, men nå har det blir for seint å avlyse turen. Vi har betalt for hotell og fly for fire personer, som vi ikke hadde fått refundert. Vi får nøye oss med å være turister og håpe det blir kamp en annen gang.

Dagbladet har vært i kontakt med Ving Norge, som forteller at fotballturen til nesten 300 nordmenn er avlyst. Reisearrangøren informerer om at alle vil få refundert billettene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer