Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Drømmen min er borte, jeg er jævlig skuffa

Romøren vraket igjen. - Glad det ikke var jeg som skulle ta ut laget, sier Scheie.

FÅR IKKE HOPPE: Bjørn Einar Romøren får ikke mulighet til å ta et individuelt gull på sin hjemmearene Holmenkollen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
FÅR IKKE HOPPE: Bjørn Einar Romøren får ikke mulighet til å ta et individuelt gull på sin hjemmearene Holmenkollen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Bjørn Einar Romøren ble i kveld vraket fra det individuelle rennet i Holmenkollen torsdag, til tross for å ha vært delaktig i Norges sølvmedalje i lagkonkurransen.

Romøren får dermed ingen mulighet på et individuelt gull på sin hjemmearena.

- Drømmen min er borte. Jeg har det jævlig nå, sier en gråtkvalt Romøren til NRK.

Han tror at han fremdeles er aktuell til fredagens lagkonkurransen i stor bakke.

- Jeg håper det. Om ikke jeg har svelgt noen store kameler før, er denne tung å svelge, sier en tydelig skuffet Romøren.

- Luksusproblem NRKs hoppkommentator, Arne Scheie, er glad at det ikke var han som måtte ta ut laget og sier til Dagbladet at trener Mika Kojonkoski sto overfor et luksusproblem.

- Når jeg så lengden i dag er det ikke overraskende at Bjørn Einar ble vraket. I siste omgang var Bardal lengst, Anders Jacobsen hoppet bra, Hilde var bra og Evensen var bra. Det var et luksusproblem.

- Jeg er veldig glad det ikke er jeg som måtte ta ut en mann, sier Scheie og legger til:

- Men ut fra det jeg så av lengder i dag, er det som sagt ikke overraskende.

Tenke fremover Romøren ble som nevnt vraket til det første rennet i Midtstubakken, men 29-åringen nektet å la seg knekke.

— Jeg kunne ha gravd meg ned og ødelagt for meg selv, men i stedet klarte jeg å komme meg over skuffelsen og tenke fremover, sa Romøren om vrakingen, ifølge NRK.

Scheie synes synd på Romøren.

- Alle vil ta en vraking veldig tungt. Det gjorde Remen Evensen da han ble vraket til lagkonkurransen og. Når en hopper godt vil en bli skuffet, og jeg synes synd på Bjørn Einar i dag.

Johan Remen Evensen er glad for at han får muligheten.

- Det stod mellom ham og meg. Det er kjipt at det blir sånn, men jeg er glad jeg får sjansen, sier Remen Evensen til statskanalen.

LUKSUSPROBLEM: NRKs hoppkommentator, Arne Scheie, er glad at det ikke var han som måtte ta ut laget og sier til Dagbladet at trener Mika Kojonkoski sto overfor et luksusproblem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
LUKSUSPROBLEM: NRKs hoppkommentator, Arne Scheie, er glad at det ikke var han som måtte ta ut laget og sier til Dagbladet at trener Mika Kojonkoski sto overfor et luksusproblem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling