- Drømmen min går i oppfyllelse

Konan Ya sier han snart er klar for England.

Rosenborgs angrepsspiller Didier Konan Ya fra Elfenbenskysten drømmer om en overgang til en klubb i den engelske eliteserien.

Ifølge Sky Sports er de engelske klubbene Stoke og Middlesbrough interessert i å sikre seg Konan Yas tjenester. Selv utelukker han ikke en overgang til balløya.

- Drømmen min går snart i oppfyllelse. Jeg har vært i kontakt med noen engelske klubber og mine representanter jobber hardt, sier Didier Konan Ya til skysports.com.

Konan Ya har vært en viktig brikke i et Rosenborg-lag som har imponert i høst. Han er sikker på at han vil mestre en overgang til England.

- Jeg har vist meg fram i den norske serien, jeg har spilt i mesterligaen og er nå klar for den engelske eliteserien, sier han.

Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun opplyser til NTB at klubben ikke er blitt kontaktet av Engelske klubber.

- Vi har ikke hørt noen ting, sier Hoftun.

(NTB)

SPEKTAKULÆR: Dider Konan Ya har vist til dels strålende form denne høsten, noe som også har resultert i en god del mål. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
SPEKTAKULÆR: Dider Konan Ya har vist til dels strålende form denne høsten, noe som også har resultert i en god del mål. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer
- Drømmen min går i oppfyllelse