VETERAN-VIKING: 40 år gamle Brett Favre håper på en plass i Superbowl. I dag noterte han fire touchdownpasninger og ledet med det Minnesota Vikings til storseier mot Dallas Cowboys. Foto: Craig Lassig, EPA/Scanpix
VETERAN-VIKING: 40 år gamle Brett Favre håper på en plass i Superbowl. I dag noterte han fire touchdownpasninger og ledet med det Minnesota Vikings til storseier mot Dallas Cowboys. Foto: Craig Lassig, EPA/ScanpixVis mer

Drømmen om Superbowl lever for Favre

Fire touchdownpasninger hjalp Vikings til 34-3 Cowboys.

|||

Brett Favres drøm om å spille Superbowl som 40-åring lever videre. Fire touchdownpasninger hjalp Minnesota Vikings til 34-3 over Dallas Cowboys.

Favre har to ganger prøvd å legge opp, bare for å ombestemme seg. Så sulten er han på mer suksess at han ofret sin legendestatus i Green Bay Packers og signerte for erkerivalen Minnesota Vikings.

Han spilte for Packers i 16 sesonger og slo en rekke rekorder, men spilte Superbowl bare to ganger og vant en av dem. Nå kan han få en til med Vikings. Favre har vært strålende denne sesongen, og i kvartfinalen søndag var han for god for Cowboys-forsvaret.

Han hadde 234 pasningsyards og kastet tre touchdownpasninger til Sidney Rice før han avsluttet med en til Visanthe Shiancoe.

Samtidig spiste Vikings-forsvaret gjestenes quarterback Tony Romo til lunsj. Romo ble taklet med ballen seks ganger og rotet bort ballen til motstander tre ganger. Et trepoengspark tidlig i 2. periode var eneste poeng Cowboys fikk opp på tavla.

- Måten vi vant på i dag betyr ikke noe neste uke, men det var iallfall overbevisende. Spiller vi like bra så kan vi greie det, sa Favre.

Søndag spiller Vikings borte mot New Orleans Saints i kamp om en plass i Superbowl.

(NTB)