12 år etter han la bort fotballskoene på hylla har Ole Gunnar Solskjær drømmejobben permanent

Drømmen som gikk i oppfyllelse

På bare 99 dager har Ole Gunnar Solskjær gjort vikarjobben til en permanent stilling som manager for en av verdens største og viktigste fotballklubber.

STARTEN: Ole Gunnar Solskjær ble hentet av Sir Alex Ferguson til Manchester sommeren 1996. Her sammen med de andre signeringene Ronny JOhnsen, Jordi Cruyff, Karel Poborsky og Raimond van der Gouw. Foto: NTB scanpix
STARTEN: Ole Gunnar Solskjær ble hentet av Sir Alex Ferguson til Manchester sommeren 1996. Her sammen med de andre signeringene Ronny JOhnsen, Jordi Cruyff, Karel Poborsky og Raimond van der Gouw. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Så ble det klart. Det som virket usannsynlig i desember og mer og mer trolig for hver kamp Manchester United spilte siden. Den engelske storklubben har ansatt Ole Gunnar Solskjær som manager på permanent basis. Etter flere spekulasjoner om at nordmannen ville bli presentert i løpet av landslagspausen ble ansettelsen annonsert i en pressemelding fra klubben torsdag morgen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer