12 år etter han la bort fotballskoene på hylla har Ole Gunnar Solskjær drømmejobben permanent

Drømmen som gikk i oppfyllelse

På bare 99 dager har Ole Gunnar Solskjær gjort vikarjobben til en permanent stilling som manager for en av verdens største og viktigste fotballklubber.

STARTEN: Ole Gunnar Solskjær ble hentet av Sir Alex Ferguson til Manchester sommeren 1996. Her sammen med de andre signeringene Ronny JOhnsen, Jordi Cruyff, Karel Poborsky og Raimond van der Gouw. Foto: NTB scanpix
STARTEN: Ole Gunnar Solskjær ble hentet av Sir Alex Ferguson til Manchester sommeren 1996. Her sammen med de andre signeringene Ronny JOhnsen, Jordi Cruyff, Karel Poborsky og Raimond van der Gouw. Foto: NTB scanpixVis mer

Så ble det klart. Det som virket usannsynlig i desember og mer og mer trolig for hver kamp Manchester United spilte siden. Den engelske storklubben har ansatt Ole Gunnar Solskjær som manager på permanent basis. Etter flere spekulasjoner om at nordmannen ville bli presentert i løpet av landslagspausen ble ansettelsen annonsert i en pressemelding fra klubben torsdag morgen.

45-åringen fra Kristiansund har skrevet under på en kontrakt på tre år, ut 2021/2022-sesongen.

– Fra første dag har jeg følt meg hjemme i denne klubben. Det var en ære å være Manchester United-spiller, og deretter starte en karriere her. De siste månedene har vært en fantastisk erfaring og jeg vil takke alle trenerne, spillerne og støtteapparatet for jobben vi har gjort så langt, sier Solskjær i klubbens pressemelding.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.