<strong>BYGGMESTEREN:</strong> Med svært begrensede ressurser har Bob Bradley har gjort Stabæk til et topplag. Samtidig drømmer amerikaneren om å jobbe på en større arena enn Nadderud stadion. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BYGGMESTEREN: Med svært begrensede ressurser har Bob Bradley har gjort Stabæk til et topplag. Samtidig drømmer amerikaneren om å jobbe på en større arena enn Nadderud stadion. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Drømmen som ledet USAs tidligere landslagssjef til Stabæk

På halvannet år har byggmester Bob Bradley (57) gjort Stabæk til et topplag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEKKESTUA (Dagbladet): «Ikke gjør det. Du har ingen muligheter der. Klubben er for liten. Laget kommer til å rykke ned igjen.»

Med et intenst blikk og tydelig stemme forteller Bob Bradley hvordan han ble advart mot Stabæk-jobben sist vinter. Da 57-åringen ble presentert som Bærum-klubbens nye trener, var det få som forsto hvorfor USAs tidligere landslagssjef hadde sagt ja til den ressurssvake norske klubben.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer