Klubben i Mitt Hjerte 2017

Drømmeodds: Her er sjansen 1 til 33 for å vinne

99 lag klarte å samle 50 stemmer i går. Det ga tre av lagene 10 000 kroner.

STORE VINNERSJANSER: I går var muligheten 1 til 33 for å vinne 10 000 kroner i Klubben i Mitt Hjerte. Bedre sjanser får sjelden din favorittklubb.
STORE VINNERSJANSER: I går var muligheten 1 til 33 for å vinne 10 000 kroner i Klubben i Mitt Hjerte. Bedre sjanser får sjelden din favorittklubb. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KLUBBEN I MITT HJERTE 2017 er allerede blitt en kjempesuksess. Antall stemmer totalt er nær 100 000, og hver dag får tre nye vinnere 10 000 kroner til å drive lokalt klubbarbeid.

Onsdagens trekning endte slik:

  • Årstad IL fra Bergen
  • Kristiansund Ballklubb
  • Leknes Fotballklubb

Dette er tre vinnere som burde inspirere deg til å samle 50 stemmer til favorittklubben din innen kl 09.00 i morgen tidlig. For i denne daglige konkurransen er vinnersjansene ekstremt gode. I siste trekning var det med 99 klubber. Med tre premier på hver 10 000 kroner gir det en vinnermulighet på 1 til 33. Det er drømmeodds.

Nettopp det forstår stadig flere nye klubber. På lista nå mobiliserer lag som store veldrevne Kjelsås IL fra Oslo, Follo Fotballklubb som har slitt med for lite penger til det gode A-laget sitt i en årrekke, lille Kvam Idrettslag fra Gudbrandsdalen og det sportslig sterke Trønderhopp.

Også Sortland Alpinklubb, Moss Bueskyttere, Malvik Turn og Rytmisk Gymnastikk og Stovner Rideklubb gjør det flott i avstemningen i dag. Det er denne bredden som løfter Klubben i Mitt Hjerte til en konkurranse for alle.

Langt hardere er det helt i toppen i kampen om å bli Norges mest populære klubb. Der er ikke lenger Charlottenlund Sportsklubb så dominerende. Naboen Utleira har allerede utlignet forskjellen, mens både Konnerud IL og Ranheim er i ferd med å passere de begge. Disse to utfordrene leder klart i popularitet i dag.

Men hvem som skal være med i trekningen av tre ganger 10 000 kroner eller vinne 50 000 kroner som best klubb totalt, bestemmer du. Husk også at din klubb får et nytt lodd i ekstratrekningen om 50 000 kroner for hver dag dere klarer å nå 50 stemmer. Det fikser du vet å bruke stemmelokalet her: www.klubbenimitthjerte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer