Drømmer om å møte Maradona

Lørdag møter Solskjærs United argenstinske Boca Juniors - og kanskje helten Maradona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristiansunderen scoret i treningskampene mot Parma (3-0) og Århus (5-0), og han har fått svært gode kritikker fra manager Alex Ferguson. Men selv er han ikke helt fornøyd.

- Jeg har forberedt meg godt til sesongen og løpt mye. Men jeg er ikke helt fornøyd med meg selv. Jeg er i fysisk god form, men det er flere småting som må rettes på, sier Ole Gunnar Solskjær dagen før kampen mot Boca Juniors.

Det er ventet 60.000 tilskuere til kampen, som er Uniteds eneste treningskamp på Old Trafford. Inntektene fra det hele går til FNs barnefond UNICEF, som Solskjær er ambassadør for.

- Jeg har vært på treningsleir med United i Kina og Thailand og sett hvor grusomt små barn kan ha det. Jeg har også sett hvilket fantastisk arbeid UNICEF gjør for barna, og det er flott at vi fotballspillere kan være med og bidra, sier Solskjær.

Møter Maradona?

Det har gått rykter om at Diego Maradona vil ikle seg fotballdrakt for argentinske Boca Juniors lørdag.

- Jeg vet ikke om det stemmer, men det hadde vært fantastisk å møte ham. Maradona er helt klart verdens beste fotballspiller gjennom tidene, og min store helt, sier Solskjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer