Drømmer om Bent

TRONDHEIM (Dagbladet): Teitur Thordarson leker med tanken om å få Bent Skammelsrud til Bergen neste år. - RBK har kanskje ikke bruk for ham, men det hadde vi hatt , sier Thordarson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Uansett hvordan det går med Brann i dag, så vet Brann-treneren at noe må gjøres for å få rødtrøyene tilbake på skinner rent sportslig. Løsningen er å hente inn spillere med rutine. Selv om Skammelsrud foreløpig bare er en flyktig idé, så ligger det alvor bak tanken om å hente rutinerte Bosman-spillere til Bergen.

- Vi må få noen rutinerte spillere inn. Kenneth Storvik er en mann vi har snakket litt med. Og det er andre spillere også jeg har tenkt på, uten å nevne flere navn.

- En midtbane med Skammelsrud og Storvik hadde ikke vært å forakte?

- Nei, det hadde det ikke. Men vårt problem er at vi ikke har råd til å gi rutinerte og etablerte spillere det de vil ha i lønn, sukker Thordarson.

Forandre systemet

Derfor tar han til orde for å gjøre unntak i lønnssystemet klubben har innført, der høyeste lønn er 620000 i året, pluss bonus.

- Vi må åpne for muligheter til å gi to- tre spillere en høyere lønn. Det er den eneste måten vi kan konkurrere om å få attraktive spillere. Vi står bakerst i køen når gode spillere skal velge klubb. Og det skjønner jeg godt, at en etablert spiller velger den klubben som betaler best.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer