Drømmer om Ronaldo og Zidane

Thierry Henry sier han svært gjerne spiller på lag med Ronaldo og Zidane. Men kun for Arsenal.

Mandag innså multimillionær Roman Abramovitsj at Chelsea ikke kan hente Henry til Stamford Bridge. Beskjeden fra Arsenal er at Henry ikke er til salgs for noen pris før kontrakten går ut i 2007. Også Real Madrid har Henry på ønskelista. Men holder Arsenal-ledelsen, representert ved styreformann David Dein, ord, får heller ikke spanjolene Henry i nærmeste framtid.

I går innrømmet Henry ifølge Mirror at Henry mer enn gjerne kan tenke seg å spille på lag med storhetene Ronaldo og Zidane. Men hvis den drømmen skal gå i oppfyllelse, er det Ronaldo og Zidane som må pakken baggen og sette kurs mot London.

- Det ville være en drøm for meg å spille sammen med dem begge fordi du ikke kan være en av verdens beste spillere uten å spille sammen med store spillere. Men jeg gjentar: så lenge Arsenal vil ha meg, blir jeg, sier Henry ifølge Mirror.

- Jeg er fornøyd med tilværelsen i London og jeg er fornøyd med å være i klubben, fortsetter han.

Zinedine Zidane ble mandag kåret til verdens beste fotballspiller av det internasjonale fotballforbundet (Fifa), for tredje gang. Henry ble nummer to, Ronaldo nummer tre.

(Dagbladet.no)

PÅ SAMME LAG?: Thierry Henry kan godt tenke seg å spille på lag med Zidane og Ronaldo. Trioen ble mandag kåret til verdens beste fotballspiller. Zidane vant, Henry ble nummer to, Ronaldi nummer tre. Foto: REUTERS/SCANPIX
SELGES IKKE: Henry har kontrakt med Arsenal ut sesongen 2007. Foto: REUTERS/SCANPIX