Granada - Manchester United

Drømmeresultat for Solskjær: - Strålende

Manchester United holdt nullen og tok med seg to viktige bortemål fra den første Europa League-kvartfinalen mot Granada.

MÅLSCORER: Marcus Rashford sto for en herlig scoring i oppgjøret mot Granada. Foto: NTB
MÅLSCORER: Marcus Rashford sto for en herlig scoring i oppgjøret mot Granada. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Granada - Manchester United 0-2 (0-1)

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har et svært godt utgangspunkt før returmøtet med Granada i Manchester.

Marcus Rashford sto for kampens første scoring, da han etter en nydelig langpasning fra Victor Lindelöf, plasserte ballen iskaldt i mål.

Rett før slutt punkterte Bruno Fernandes kampen fra straffemerket.

- Det er ikke noe spesielt bra straffespark, men det er nok. Jeg har vanskelig for å se at Granada skal klare å snu dette. Dette er en kamp Manchester United har kontrollert. Det er klasseforskjell på disse to lagene, sa TV 2-kommentator Nils Johan Semb.

- Resultatet er strålende, sa Erik Thorstvedt i TV 2-studio.

- Dette kan ikke Manchester United rote vekk. Det hadde vært en skandale, fortsatte Thorstvedt.

- Det er ikke en perfekt kveld, vi får tre suspensjoner (etter gule kort), men 2-0 er veldig bra. For å få et sånt resultat må vi spille bra. Det er et veldig godt resultat, sa Ole Gunnar Solskjær i et intervju sendt på TV 2 etter kampen.

IKKE BARE BARE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at han har utfordringer hver eneste dag i jobben som United-manager. Vis mer

Granada forsvarte seg godt store deler av kampen og var farlig frampå ved et par anledninger, men klarte ikke overliste David de Gea som var tilbake i United-målet.

Dermed ser det svært lovende ut med tanke på semifinale-avansement for Solskjærs menn.

Returmøte i Manchester er neste torsdag.

Favoritter

Manchester United var store favoritter før møte med Granada-laget som slo ut Molde i åttendedelsfinalen.

Manchester United dominerte den første omgangen, og etter halvtimen spill skulle scoringen komme for Solskjærs menn.

En nydelig langpasning fra svenske Victor Lindelöf fant veien til Marcus Rashford som iskaldt satt ballen i mål.

- Der fikk United den viktige første scoringen. Det er perfekt startet og perfekt satt inn. Det er topp verdensklasse det Rashford gjør, sa Nils Johan Semb og hyllet pasningen til Lindelöf i samme slengen.

Rashford var fortsatt kampens eneste målscorer da lagene gikk til pause. Manchester United var det beste laget, men Granada forsvarte seg godt og hadde også hatt sine farligheter offensivt.

Godt utgangspunkt

Starten på den andre omgangen bydde ikke på noe festfotball den heller. Omgangens første farlighet kom ti minutter før slutt da Bruno Fernandes kom alene med Granadas sisteskanse Rui Silva. Den dullen vant sistnevnte.

- Der hadde Fernandes mulighet til å punktere oppgjøret, sa Semb om sjansen.

Men Fernandes skulle punktere kampen likevel, for fra straffemerket var han iskald og United tar dermed med seg et svært godt utgangspunkt før returmøte neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer