Drømmeresultat

Russerne fant aldri ut av Nordstrands offensive forsvar - og Oslo-jentene kan reise hjem med et drømmeresultat foran returen.

Kaptein Monica Sandve mener Nordstrand har et godt utgangspunkt foran returmøtet neste helg.

- Vi er fornøyde. Vi burde ha vunnet med ett mål, men ett mål fra eller til er ikke så nøye heller. Nå starter vi på 0- 0 hjemme, og det er bra for oss, sier Monica Sandve til Dagbladet.

Nordstrand-jentene ledet det meste av den første kvartfinalen i EHF-cupen, men russerne tettet forspranget, først til pause, så i sluttminuttene.

Veldig gøy Nordstrand ledet 26- 24 like før slutt, men greide ikke å stå imot det høye tempoet til Dinamo i de siste minuttene.

26- 26 før returmøtet på hjemmebane betyr i teorien at Nordstrand er et lite hakk nærmere semifinalen enn jentene fra Volgograd. Men Monica Sandve tenker ikke på semifinale.

Ingen norske - Nei, vi har en kamp til å spille, sier Nordstrand-kapteinen, som gleder seg til å ta imot de russiske kjempene i Oslo neste helg.

- Jeg tror det blir veldig gøy. Dette er et lag det går an å slåss med. Over 2000 tilskuere hadde møtt fram for å støtte opp om hjemmelaget. Ikke en eneste norsk tilskuer eller et eneste norsk flagg var å se i hallen. Dekket jentene spilte på, var heller ikke at ypperste kvalitet. Jentene ser likevel ingen grunn til å klage over verken forholdene på banen eller standarden for øvrig.

- Alt har for det meste gått greit denne gangen. En lærer fort å trives i miljøer en ikke er vant til, sier Monica Sandve.