Drømmescoring da United vant igjen, men den skulle aldri vært godkjent

Ny trepoenger for Mourinhos menn.

PERLESCORING: Henrik Mkhitaryan leverte en god kandidat til årets mål mot Sunderland, men reprisene viste at det skulle vært blåst for offside. Foto: Reuters / Phil Noble Livepic / NTB Scanpix
PERLESCORING: Henrik Mkhitaryan leverte en god kandidat til årets mål mot Sunderland, men reprisene viste at det skulle vært blåst for offside. Foto: Reuters / Phil Noble Livepic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Manchester United - Sunderland 3-1 (1-0)

(Dagbladet): Der vi her til lands gjør unna den mest intense julefeiringa på julaften, er det andre juledag som er det aller helligste for alle fotballfrelste på den andre siden av Nordsjøen.

På Old Trafford tok Manchester United imot Sunderland og David Moyes, skottens første møte med sin tidligere arbeidsgiver etter at han ble avskjediget for to og et halvt år siden.

Men der Moyes kanskje hadde et håp om et aldri så lite julemirakel, ble det raskt klart at hjemmelaget ikke var i det gavmilde hjørnet.

Daley Blind ga hjemmelaget ledelsen på tampen av den første omgangen med sin første scoring for sesongen, og etter hvilen la Zlatan Ibrahimovic på til 2-0 før Henrik Mhitaryan satte punktum med et kunststykke som skulle vært annullert for offside.

Fabio Borini noterte seg for et lekkert trøstemål på slutten, men det holdt ikke til poeng for gjestene. Dermed klatrer de rødkledde helt opp i ryggen på Tottenham som først spiller mot Southampton på onsdag.

Blind-mål

Hjemmelaget hadde kontroll på kampen innledningsvis, men det var David de Gea som først måtte i full strekk på et frispark fra Patrick van Aanholt etter snaue 20 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer