SCORET TO: Cristian Stuani hadde en god Premier League-debut. Foto: Scanpix
SCORET TO: Cristian Stuani hadde en god Premier League-debut. Foto: ScanpixVis mer

Drømmescoring fra Premier League-debutant senket Sunderland

Cristian Stuani scoret to mål i Premier League-debuten da Middlesbrough vant 2-1 over Sunderland.

Duoen Cristian Stuani og Álvaro Negredo kan vise seg å bli et farlig angrepsvåpen for Middlesbrough denne sesongen. Bortelaget fulgte samme oppskrift på begge målene i 2-1-seieren mot Sunderland. med Negredo som servitør og Stuani som målscorer. Sistnevnte måtte se serieåpningen mot Stoke fra benken, men var inne i startelleveren mot Sunderland.

Det angrer nok ikke trener Aitor Karanka på i etterkant.

Uruguayanerens første mål kom etter 13 minutter. 29-åringen ladet kanonen fra langt hold og ballen føyk inn bak Vito Mannone.

Mål nummer to kom etter strålende forarbeid av Negredo. Den tidligere Manchester City-spissen kom alene med Mannone etter å ha sendt Jack Rodwell i pølsebua, men i stedet for å skyte selv sendte han ballen videre til Stuani som fikk en enkel jobb med å legge på til 2-0 like før pause.

Patrick van Aanholt tente et håp for hjemmelaget i David Moyes's hjemmedebut med å avslutte et angrep han startet selv nede på venstrebacken, men Stuanis to scoringer ble avgjørende.

Sunderland står dermed med to strake tap, mens nyopprykkede Middlesbrough er oppe på en femteplass med fire poeng. Det er to poeng færre enn Chelsea, Hull, Manchester United og Manchester City. (©NTB)