Drømmeskudd på marerittdag

- Hoftun må gå.

• RBK - LSK 3-1

LERKENDAL (Dagbladet) Stefan Strandberg streiket fordi han ikke orker å være i Rosenborg lenger. Resten av spillerne viste imidlertid hva tenning kan gjøre med et lag i motgang.

Det har vært mye uro den siste tiden, men det ville nesten alle spillerne gjøre noe med.

Spillet var ikke vakkert mot Lillestrøm, men innsatsen kan ingen ta fra spillerne. Og da det så som svartest ut etter 1-1-målet til Lillestrøm var det de vakre drømmene som overtok.

Først da innbytter Tobias Mikkelsen fikk kjempetreff fra nesten 30 meter etter 72 minutter. Ballen føk ned i hjørnet bak LSK-keeper Arnold Origi.

Fikk selvtillit tilbake Det var en voldsom vitaminsinnsprøytning for hele RBK. Og det tok ikke mer enn ett minutt før Riku Riski vakkert avsluttet ned i samme hjørne som Mikkelsen. 3-1 og ro i leiren.

Derfra og inn var det bare Rosenborg. Plutselig var all selvtillit tilbake, og publikum syntes tydeligvis Rosenborg var verdens beste lag igjen...

Et publikum som for øvrig har vært skeptisk til det som har skjedd i klubben den siste tiden. Lite tilskuere var det, bare 11.617 kom i vakkert sommervær. Og Kjernen markerte ved å henge alle bannerne sine opp/ned før kampstart. Både før kampstart, og selv på 3-1 ropte de "Hoftun må gå".

God Skjelvik
I Stefan Strandbergs fravær måtte Jørgen Skjelvik spille stopper mot Lillestrøm, mens Mikael Dorsin gikk inn på venstrebacken. Skjelvik gjorde jobben veldig bra, og viste seg absolutt som et godt stopperalternativ nå når Stefan Strandberg sannsynligvis har spilt sin siste kamp for Rosenborg.

 PROTEST:  «Kjernen» snudde bannerne på Lerkendal i kveldens kamp. Foto: Ole Morten Johansen
PROTEST: «Kjernen» snudde bannerne på Lerkendal i kveldens kamp. Foto: Ole Morten Johansen Vis mer