Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drømmestart for CL-debutant Málaga

Herjet med Zenit St. Petersburg.

GOD DEBUT: Amarcon Isco jubler etter å ha scoret for Málaga i 3-0-seieren over Zenit St. Petersburg. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcelo del Pozo
GOD DEBUT: Amarcon Isco jubler etter å ha scoret for Málaga i 3-0-seieren over Zenit St. Petersburg. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcelo del Pozo Vis mer

Samme dag som Real Madrid noterte sin 100. seier i mesterligaen feiret La Liga-rival Málaga sin aller første kamp i turneringen med 3-0 over Zenit St. Petersburg.

Den argentinske veteranen Javier Saviola spilte en hovedrolle på Málagas store kveld, men det var den lokale helten Alarcon Isco som ble historisk med klubbens første mesterligascoring.

Det var spilt bare tre minutter da han tok seg inn i feltet og skrudde ballen i hjørnet.

Tidligere Barcelona-spiller Saviola, som ble hentet fra Benfica i sommer, doblet ledelsen førd et var spilt et kvarter. Han omsatte et innlegg fra Jesus Gamez i scoring.

Mellom de to hjemmemålene traff brasilianske Hulk tverrliggeren for Zenit.

Málaga har vært preget av økonomisk usikkerhet etter at klubbens rike eiere skal ha fått kalde føtter, men det har ikke gått ut over resultatene hittil. Tre seirer og en uavgjort har gitt Málaga klubbens beste seriestart noensinne, og nå har laget kommet flott ut også i mesterligaen.

Zenit prøvde å kjempe seg inn i kampen etter pause, og laget spolerte en stor sjanse til å redusere da Aleksander Kerzjakov skjøt utenfor fra fri posisjon da omgangen så vidt var kommet i gang.

Málaga red stormen av og økte ledelsen mot slutten.

Isco fikk først en scoring annullert for offside, men rett etter knallet han inn målet som fastsatte resultatet.

For Hulk endte kvelden ydmykende da han fikk gult kort for filming. Zenit fikk et nytt tilbakeslag etter helgens hjemmetap mot serieleder Terek i russisk eliteserie.

Málaga har allerede to poeng ledelse i gruppe C, ettersom Milan ble holdt til 0-0 på San Siro av nederlagstippede Anderlecht.

Milan ble pepet av banen etter en svak kamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media