Drømmestart for Molde

En fantastisk scoring av debutant Simen Bolkan Nordli holdt ikke for Aalesund. Molde stakk av med alle tre poengene i seriestarten.

FÅR DRØMMETREFF: Allerede etter Eliteseriens 1. runde kan diskusjonen om årets mål starte. På stillingen 0-1 til Molde, fikk Simen Bolkan Nordli drømmetreff. Video: EuroSport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Aalesunds FK - Molde FK 1-4 (1-2)

Molde fikk en strålende start på Eliteserien etter at Magnus Wolff Eikrem, Etzaz Hussain, Leke James og Eirik Hestad satte hver sin scoring.

Men det var scoringen til Aalesunds Simen Bolkan Nordli som var kveldens vakreste scoring. Debutanten satte ballen i nettet fra 40 meter etter at keeper Andreas Linde sto litt langt ute fra streken. Det kan vise seg å være et av de flotteste målene i Eliteserien i 2020.

Det var likevel ikke nok til å gå seirende ut av dramaet, og Molde tok tre poeng i serieåpningen.

Corona-tiltakene

Årets første runde i Eliteserien ble en runde for historiebøkene. Nå som coronaviruset har rammet hele verden, ble det gjort mange tiltak for at klubbene skal kunne spille fotball igjen.

Blant annet er det ikke flere enn 200 personer som slipper inn på stadion, noe som betød at store deler av Color Line Stadion var tom.

I tillegg så vi spillerne sprute Antibac i hendene under innmarsj.

Eikrem åpnet ballet

Det var Molde som var favoritter i forkant av kampen, og det var blåtrøyene som startet best. Eikrem var aktiv i starten, og etter hvert skulle han få betalt for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer