Drømmestart for Redknapp i Tottenham

Årets første seier i serien.

(Dagbladet.no) Tottenham - Bolton 2-0.

Harry Redknapp ble mottatt som en frelser på White Hart Lane da han ble presentert før kampen.

Trenerbytter gir ofte rask uttelling, og Spurs sprudlet mer i dag enn de har gjort tidligere denne marerittsesongen.

Men etter å ha levert den dårligste seriestarten i klubbens historie skal jo ikke det så mye til.

Ikke bare vant Tottenham for første gang en seriekamp denne sesongen, de scoret også to mål for første gang i en Premier League-kamp på 16 forsøk.

Inspirerte spillere

Tottenham framsto mye tryggere og selvsikre fra start i dag - og etter 17 minutter fikk hjemmelaget uttelling.

David Bentley slo et innlegg fra sida og Roman Pavljutsjenko headet ballen ned i bakken og i mål fra ti meter. Dette var russerens første seriemål i England.

Drømmestart for Redknapp i Tottenham

Tottenham-fansen feiret det som en cupfinalescoring, dette var tross alt første gangen Spurs tok ledelsen i serien i år.

Og hjemmelaget ble åpenbart inspirert. Bentley, for eksempel, gjorde flere positive ting i den første omgangen enn han har gjort i alle de foregående kampene til sammen.

Bolton spilte seg gradvis inn i kampen, og Tottenham var litt rufsete bakover. Etter en halvtime forsøkte Heurelho Gomes å plukke ned et innlegg, men han klønet det til. Ledley King var derimot våken og blokkerte Kevin Nolans skudd på målstreken.

McCann utvist

Men det var ikke bare Gomes som hadde såpe på hendene. Jussi Jaaskelainen forsøkte å hente ned et innlegg fra Bentley kort tid etter, men ballen falt ned i beina til Tom Huddlestone. Fra tre meter klarte Huddlestone imidlertid å sette ballen over tverrliggeren.

13 minutter etter pause pådro Gavin McCann seg en unødvendig utvistning da han fikk sitt andre gule kort. Da ble det ikke noe lettere for Bolton.

Kvarteret før slutt ble Darren Bent klippet ned av Jaaskelainen i boksen og Spurs fikk straffe. Bent tok den selv og sørget for at det endte 2-0 på White Hart Lane.

Harry Redknapp fikk en drømmestart og Tottenham kapret tre poeng for første gang denne sesongen.

FOR EN START! Harry Redknapp tok over Tottenham i går kveld. I dag ledet han dem til årets første Premier League-seier. Foto: AFP
FOR EN START! Harry Redknapp tok over Tottenham i går kveld. I dag ledet han dem til årets første Premier League-seier. Foto: AFP Vis mer