Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drømmestart sikret Brann-seier

Et drømmekvarter med tre mål sørget for Brann-seier.

ELITESERIEN: Her viser vi høydepunktene fra kveldens kamp Vis mer
  • Brann - Sandefjord (3-1)

Brann kom fra et stygt bortetap mot Bodø/Glimt sist helg, og var revansjelystne da Sandefjord tok turen til Brann Stadion.

I kveld hadde bergenserne full kontroll, og slo Sandefjord 3-1 etter tre mål på et kvarter. Det betyr at Brann går forbi Vålerenga på tredjeplass.

Drømmekvarter

Og kampen kunne ikke begynt bedre for vertene. Etter kun syv minutter spill tok Brann ledelsen med Robert Taylor. Målet kom etter et innlegg fra Thomas Grøgaard som finnske Robert Taylor styrte i mål

Det skulle ikke ta mer en to minutter før neste scoring kom for hjemmelaget. Gilbert Koomson doblet ledelsen for Brann drøye ti minutter ut i kampen. Men Koomson var ikke ferdig der.

Like etterpå satt Koomson sitt andre for kvelden etter forarbeid fra Daouda Bamba. 3-0, og en drømmestart for Brann.

Sandefjord skulle få sin redusering. Den kom etter et straffespark som Marcos Celorrio satt sikkert i mål. Opptrinnet til straffen var dog spesiell.

Rufo bommet i utgangspunktet på straffesparket, men dommer Saggi hadde tydeligvis fått beskjed om at keeper var for tidlig ute fra streken. I tillegg ble Jonsson felt i kjølvannet av returen, noe som også kan være en grunn til å blåse.

Men Celorrio satte altså reduseringen likevel.

God kontroll

I andre omgang fortsatte Brann å presse Sandefjord lave med sprudlende angrepsfotball. Det virket ikke som at Sandefjord hadde noe særlig å by på offensivt.

Bamba var svært nære å legge på til 4-1 for Brann. Etter gode kombinasjoner får spissen avsluttet, men skuddet ble blokkert i siste liten.

Kontrollen vedvarte utover kampen, og Brann-seieren var egentlig aldri truet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!