Drømmetreff

MOLDE (Dagbladet): Molde- Viking 2- 1. Full av selvtillit jagde Karl Oskar Fjørtoft bort medspillerne med klar beskjed på sunnmørsdialekt: - Ei tar den ! Sekunder etter skrudde han drømmefrisparket i vinkelen.

Sammen med Odd Inge Olsen og Magne Hoseth har Karl Oskar Fjørtoft i ukevis avsluttet fredagstreningene med direkte frispark. Med mur.

- Det hender jeg treffer slik på treningene også, gliste Fjørtoft, som satte kronen på verket med sitt seiersmål mot serielederen. Årets første seriemål for Fjørtoft, tre dager etter at han scoret i NM-cupen.

- Nå er vi med igjen

Fjørtoft tok også frisparket som førte til Moldes utlikning. Skuddet traff Bernt Hulsker i ryggen før den havnet på godfoten til Thomas Mork.

Selvtilliten til drømmeskuddet, bygde han opp med briliant midtbanespill i 2. omgang. Da Molde stjal kampen, var Fjørtoft sjefen.

- Nå er vi med igjen. Seieren over Viking var nøkkelen til å bli med i kampen om de beste tabellplassene, sier Fjørtoft, som er ydmyk i forhold til å vurdere Moldes muligheter videre.

RBK neste

- Det er utrolig mange gode lag i Tippeligaen. Nivået er høyere enn noen gang. Jeg tror vi kan være med i tetstriden. Snart er det en ny nøkkelkamp, sier Fjørtoft som allerede gleder seg til neste hjemmekamp. Mot Rosenborg.

Fjørtoft kinnrømmer at perioden har vært lang og tung for Molde. Fortsatt sliter laget med å komme igang. Det normale er at gjestene tar ledelsen når Molde spiller på Røkkeløkka.

Ingen var til stede da Morten Berre headet Viking i ledelsen. Like etter skjedde det samme, men Molde slapp med skrekken.

Deretter overtok Petter Kristian Singsaas sjefsrollen i forsvaret. Det var matchvinnernivå over taklingen av Erik Nevland som frispilt skulle legge på til 2- 0 for serielederen.

- Jeg er en stor tilhenger av glidetaklinger, sier Singsaas med et bredt glis.

Med Tobias Carlson tilbake i midtforsvaret til neste kamp, blir det en annen trygghet der også.

- Vi er begynt å jobbe for hverandre som et lag. Bare synd vi alltid kommer så skjevt ut i hjemmekampene. Vi har ikke noen forklaring på problemet, sier Singsaas.

<B>HYLLES:</B> Karl Oskar Fjørtoft (t.v.) gratuleres av Trond Strande etter drømmetreffet som sendte Viking sørover uten nye poeng.