Drømmetreff

MOLDE (Dagbladet): Molde- Viking 2- 1. Full av selvtillit jagde Karl Oskar Fjørtoft bort medspillerne med klar beskjed på sunnmørsdialekt: - Ei tar den ! Sekunder etter skrudde han drømmefrisparket i vinkelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sammen med Odd Inge Olsen og Magne Hoseth har Karl Oskar Fjørtoft i ukevis avsluttet fredagstreningene med direkte frispark. Med mur.

- Det hender jeg treffer slik på treningene også, gliste Fjørtoft, som satte kronen på verket med sitt seiersmål mot serielederen. Årets første seriemål for Fjørtoft, tre dager etter at han scoret i NM-cupen.

- Nå er vi med igjen

Fjørtoft tok også frisparket som førte til Moldes utlikning. Skuddet traff Bernt Hulsker i ryggen før den havnet på godfoten til Thomas Mork.

Selvtilliten til drømmeskuddet, bygde han opp med briliant midtbanespill i 2. omgang. Da Molde stjal kampen, var Fjørtoft sjefen.

- Nå er vi med igjen. Seieren over Viking var nøkkelen til å bli med i kampen om de beste tabellplassene, sier Fjørtoft, som er ydmyk i forhold til å vurdere Moldes muligheter videre.

RBK neste

- Det er utrolig mange gode lag i Tippeligaen. Nivået er høyere enn noen gang. Jeg tror vi kan være med i tetstriden. Snart er det en ny nøkkelkamp, sier Fjørtoft som allerede gleder seg til neste hjemmekamp. Mot Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer