Drømmeuke for Eirik Hoseth

Eirik Hoseth scoret to av målene da Aalesund slo Lillestrøm 2-1, og fikk dermed en perfekt avslutning på det som har vært en drømmeuke.

Hoseth ble far forrige helg og kunne ikke være med mot Odd Grenland, men kom sterkt tilbake i den viktige kampen mot Lillestrøm.

- Det ble en helt rå avslutning på uka, sa Aalesund-spissen etterpå.

Han scoret begge målene til Aalesund i første omgang, og ble hyllet som en helt på Kråmyra stadion.

- Det var stort å score to mål, men det var mye å større å bli far. Det skal være helt sikkert, sa han.

Magnus Powell og Lillestrøm skapte spenning i kampen igjen med redusering like etter pause, men det ble med ett mål. Arne Erlandsens mannskap presset Aalesund i hele annen omgang, men avslutningene var ikke mye å skryte av.

- Lillestrøm er ute av medaljekampen etter dette. Nå må vi se nedover på tabellen, var dommen fra LSK-trener Arne Erlandsen.

Det ble mange tøffe dueller og tidvis høy temperatur på Kråmyra etter pause. Da Lillestrøm presset som verst, var det nok mange på tribunen som fryktet at Aalesund nok en gang skulle gi bort et poeng, men det skjedde ikke denne gangen.

- Vi kom sterkt etter pause, men det holdt ikke. Alt i alt var vi for svake. Vi kan ikke tro vi er bedre enn vi faktisk er, sa Arne Erlandsen, som naturligvis var en skuffet mann etter nederlaget i Aalesund.

(NTB)