- Drømte aldri om at jeg skulle like det så godt

Nannskog oppslukt av sin nye trenerjobb.

TRENERFERSKING: Daniel Nannskog sier han ikke har savnet spillerkarrieren ett sekund, fordi han trives så godt i sin nye trenerrolle.  FOTO: SVEINUNG U. YSTAD / Dagbladet
TRENERFERSKING: Daniel Nannskog sier han ikke har savnet spillerkarrieren ett sekund, fordi han trives så godt i sin nye trenerrolle. FOTO: SVEINUNG U. YSTAD / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLHALL (Dagbladet): Stabæk hadde én god og én dårlig nyhet å fortelle da de inviterte til pressekonferanse mot slutten av november:

Den dårlige var at målgarantist og mediayndling Daniel Nannskog ga seg som spiller. Den gode var at han fortsatte i klubben, som ansvarlig for rekruttlaget og angrepstrener for talentene nedover i rekkene.

Etter bare to uker i sin nye jobb har Nannskog allerede forelsket seg i sin nye jobb.

- Jeg er jævla optimist etter denne starten. Jeg jobber mye sammen med Morten Tveit (G19-trener) og Jan Peder Jalland (G19-assistent), og det er heldig for meg. Jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle like det så godt, sier 36-åringen til Dagbladet.

- Hva er det beste med jobben?

- Å se hvordan de utvikler seg, at guttene tar til seg det vi sier og gjør det. Jeg kjenner at jeg har veldig mye å bidra med.

Ønsket av Veigar Nannskogs engasjement på banen var det aldri noe spørsmål om. På det området sliter han heller ikke nå.

- Det er nok entuasiasmen som kjennetegner meg mest som trener, i hvert fall foreløpig. Jeg har mange ideer i det offensive spillet. Defensivt har jeg masse å lære, medgir han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer