Dronningen av Old Trafford

Roy Keane, Teddy Sheringham og Ryan Giggs sloss om tittelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Firmaet Trademark Toys har laget et sjakkspill som er forbeholdt Manchester United-fans. Selskapet har laget to sett med Manu-spillere. 1999-utgaven har spillere som Beckham, Giggs, Solskjær, Sheringham og Keane, og de møter Uniteds spillere fra 1968. På det laget spiller blant andre Dennis Law, Bobby Charlton og George Best.

Problemene begynte da selskapet skulle finne ut hvem som skulle få være dronningen på Old Trafford.

Det endte med at ingen av spillerne er verken tårn, løpere eller andre figurer. Sjakkspillerene må selv bestemme hvilke figurer Solskjær & co skal representere.

- Da vi produserte sjakkspillet, klarte ikke Trademark Toys og Manchester United å bli enige om hvem som skulle være dronning, sier en talsmann for leketøysfirmaet til nyhetstjenesten Ananova.

Selskapet har likevel foretatt en nettundersøkelse for å se hvilke spillere som passet best til å være konge og dronn ing. Å plukke kongene på de to lagene gikk forholdsvis greit - David Beckham fikk 64 prosent av stemmene på 99-laget og George Best fikk hele 71 prosent av stemmene på 68-laget.

Men kampen er hard om å bli dronning på Old Trafford. Både Roy Keane, Ryan Giggs og Teddy Sheringham har fått 21 prosent av stemmene. For 68-erne fikk Dennis Law og Bobby Charlton 29 prosent av dronningstemmene.

BRIKKER I ET SPILL: Fra venstre David Beckham, Roy Keane, George Best og Ole Gunnar Solskjær. <a href=http://www.characterchess.com/>Her</a> kan du se flere brikker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer