Dropper å bytte Zlatan mot Eto'o

- Vi er enige om at spillerne blir der de er, sier Inter-presidenten.

BLIR? Zlatan Ibrahimovic blir ikke byttet mot Samuel Eto'o, hevder Inter-presidenten. Samtidig sier klubbdirektøren at svensken er til salgs for den rette summen. Foto: Matteo Bazzi, EPA/Scanpix
BLIR? Zlatan Ibrahimovic blir ikke byttet mot Samuel Eto'o, hevder Inter-presidenten. Samtidig sier klubbdirektøren at svensken er til salgs for den rette summen. Foto: Matteo Bazzi, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): «Silly season» raser videre i full sprint, og en av hovedpersonene er Zlatan Ibrahimovic. Det har vært snakket om et skifte fra Inter til Barcelona der Samuel Eto'o går motsatt vei.Dette ser imidlertid ut til å være lagt dødt nå. I alle fall om vi skal tro Inter-president Massimo Morattis siste uttalelser til Gazzetta Dello Sport, gjengitt av svenske Expressen:

- Jeg og Joan Laporta har blitt enige om at det beste er at spillerne blir der de er, sier Inter-sjefen om samtalene med sitt motstykke i Barcelona.

De to klubbpresidentene møttes over en bedre middag for noen dager siden, og nå avslører altså italieneren noe av det som ble diskutert mellom rettene.

- Vi hadde en middag for å avklare saker og ting, ettersom jeg har gørt at Ibrahimovic vil gå til Barcelona. Men vi kom begge fram til at vi liker våre egne spillere, hevder Moratti.

Og da er det jo ingen grunn til å bytte.

Men ikke dermed sagt at Zlatan-ryktene stopper. Det meldes at svensken med bakgrunn i Malmö, Ajax og Juventus har lyst til å flytte på seg igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.