Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dropper omstridt treningsleir

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at det ikke blir noen treningsleir i Midtøsten i år.

TRENER I EUROPA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United dropper treningsleir i Midtøsten etter bråk. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix
TRENER I EUROPA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United dropper treningsleir i Midtøsten etter bråk. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har hatt et tøft kampprogram den siste tida, og det er fortsatt en del kamper igjen som kommer tett.

Blant annet skal Solskjærs menn i kveld møte Wolverhampton i omkamp i FA-cupen. United har ikke klart å slå Wolves mens Solskjær har vært trener der, men det må de til syvende og sist gjøre om de skal ta seg videre i FA-cupen, enten det er før full tid eller ved ekstraomganger eller straffekonk.

Til helga venter en antatt enda tøffere kamp når United besøker Liverpool på Anfield.

Får vinterpause

Solskjær har innrømmet at kampprogrammet de står overfor er tøft, men som likevel kan gi en fordel, med tanke på at laget kan havne i en fin rytme.

- Resultater gir oss energi. Jeg har det fint, jeg må bare se dere (pressen) før og etter kamper. Vi har spilt 14 kamper på 45 dager, tror jeg. Vi har fem eller seks kamper før vinterpausen, så det er nådeløst. Det er fysisk og mentalt utfordrende, sa nordmannen på gårsdagens pressekonferanse.

Men Solskjær og co. får etter hvert etterlengtet hvile. For noe som er nytt i Premier League i år, er at det er en innlagt vinterpause for klubbene. Det er noe som også er vanlig i de andre toppligaene.

I fjor var det mange som reagerte på at de røde djevlene dro på treningsleir i Dubai, med tanke på landets syn på menneskerettigheter. Solskjær kommer til å unngå spørsmål om en slik treningsleir i år, ettersom de skrotlegger planene.

Bekymret Solskjær

Det er av sikkerhetsgrunner at United står over en treningsleir i områder som Dubai eller Qatar. BBC skriver at destinasjoner som disse var opprinnelig en del av planen.

Det har vært mer uro i området den siste tida etter at USA tok livet av den Iranske lederen Qasem Soleimani og et passasjerfly ble skutt ned i Tehran, der 176 passasjerer mistet livet.

Solskjær bekrefter selv at det ikke blir noe av den opprinnelige treningsleiren.

- Ja, det finnes ting som bekymrer meg mer enn fotball. Vi så på mulighetene i Midtøsten, men det kommer definitivt ikke til å skje. Vi kommer til å bli i Europa, sa Solskjær ifølge BBC.

Vinterpausen kommer om et par uker, og det blir ikke Premier League fotball for United mellom 1. februar og 17. februar. De møter Wolves 1. februar, og spiller neste kamp mot Chelsea 17. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media