Dropper omstridt treningsleir

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at det ikke blir noen treningsleir i Midtøsten i år.

TRENER I EUROPA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United dropper treningsleir i Midtøsten etter bråk. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix
TRENER I EUROPA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United dropper treningsleir i Midtøsten etter bråk. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har hatt et tøft kampprogram den siste tida, og det er fortsatt en del kamper igjen som kommer tett.

Blant annet skal Solskjærs menn i kveld møte Wolverhampton i omkamp i FA-cupen. United har ikke klart å slå Wolves mens Solskjær har vært trener der, men det må de til syvende og sist gjøre om de skal ta seg videre i FA-cupen, enten det er før full tid eller ved ekstraomganger eller straffekonk.

Til helga venter en antatt enda tøffere kamp når United besøker Liverpool på Anfield.

Får vinterpause

Solskjær har innrømmet at kampprogrammet de står overfor er tøft, men som likevel kan gi en fordel, med tanke på at laget kan havne i en fin rytme.

- Resultater gir oss energi. Jeg har det fint, jeg må bare se dere (pressen) før og etter kamper. Vi har spilt 14 kamper på 45 dager, tror jeg. Vi har fem eller seks kamper før vinterpausen, så det er nådeløst. Det er fysisk og mentalt utfordrende, sa nordmannen på gårsdagens pressekonferanse.

Men Solskjær og co. får etter hvert etterlengtet hvile. For noe som er nytt i Premier League i år, er at det er en innlagt vinterpause for klubbene. Det er noe som også er vanlig i de andre toppligaene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer